maanantai 20. tammikuuta 2014

Back in business

Hei vaan! Olen hävittänyt jonnekin tietokoneen ja kännykän välisen piuhan, joten valitettavasti kuvat jäävät postauksesta kokonaan poikkeen  :/ Päätin silti tulla pitkästä aikaa tänne kirjoittelemaan, kun ei ole aikoihin kuulunut.

Viime viikolla kävin Hipsun ja Kelmin ratsastamassa. Hipsulle vaihdettiin nyt lyhyempi satula, niin jopas alkoi neidiltä löytymään liikettä! Vau! Kelmin kanssa ensimmäinen päivä meni pukitellessa, kaasutellessa ja perus-kuuliaisuutta hakemassa. Toisena päivänä päästin oikein hyvin tekemään kouluponin hommia :)

Pallin kanssa on mennyt vaihtelevasti. Tänne tuli nyt kovat pakkaset, joten ei olla päästy kuin kävelemään, ja pääasiassa olen kävellyt itsekin maastakäsin, etten muutu jääpuikoksi. Viime viikon ulkoilu kalenterin mukaan:

ma: liina/venytys
ti: liina
ke: ilman satulaa
to: liina (jolloin Pallo potkaisi minua reiteen ja mahaan, ja sai kunnon kurinpalautuksen)
pe: hieronta
la: kengitys
su: kävelytys/maastakäsittely.


Viime vuonna pakkasellaTänään kävin maastakävelemässä ja harjailemassa ja paijailemassa jättiä. Oli ihan tyytyväinen kun pääsi kävelemään, ja kun pääsi takaisin tarhaan syömään. Katsotaan milloin pakkaset väistyvät sen verran, että pääsee taas töihin. Toivon mukaan edes loppuviikosta alkaisi hellittää, silloin on tarkoitus mennä Emman luokse Mistyä ja Viliä liikuttamaan.

Muutamaa erikoispostausta olen tekemässä, yritän julkaista niitä mahdollisimman pian :)

Mukavaa talven jatkoa kaikille, pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!