perjantai 3. tammikuuta 2014

Rankempaa treeniä

Pallon kanssa on nyt vietetty pari rankempaa päivää. Eilen juoksutin Pallon liinassa gramaaneilla, niin että se joutui kulkemaan pyöreänä ja käyttämään takajalkojaan ja koko selkäänsä. Lopussa Pallo kulki todella hienosti, ja alkoi laukkakin pyöriä vanhaan malliin mahan alla. Pallo-raukka oli sen jälkeen aivan hikinen ja väsynyt.. :D Mutta ei ihme, kun vasta aloitettu rankempi liikutus.

Tänään käytiin hyppelemässä maneesilla. Jätin teidän iloksenne äänet videoon kuuluviin, ja jos joku jaksaa koko videon katsoa alusta loppuun, aplodit sille henkilölle!

Tällä kertaa oli itsellä paljon rennompi olo, vaikka oma selkä onkin vielä kipeä, ja näki sen hommastakin, että oli helpompaa ja ehkä jopa parempaa ratsastusta. Videolta näette ja saatte arvostella ihan vapaasti kommenttikenttään :)

Pallo oli edelleen toiseen suuntaan huono ja jäykkä, mutta selkeästi innokkaasti hyppäämässä kaikkea mitä eteen tunki. Jatkettiin jumppatreenillä, ja loppuakohti heppakin tuntui paremmalta. Nyt Pallo saa taas pari kevyempää päivää, sitten jatketaan kunnon treeneillä. Kokeilen mennä seuraavat treenit ilman satulaa, vaikuttaako se jäykkyyteen. Katsellaan sitten :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!