maanantai 19. elokuuta 2013

Team-valkka 16.8.


Tässäpä vihdoin olisi materiaalia perjantain valkasta. Menin siis Niksulla valkkaan, kun Pallo vielä saikkuilee. Niksu käyttäytyi todella hyvin, oli toista kertaa poissa kotoa ja pientä jännitystä lukuunottamatta käyttäytyi erittäin hienosti.

Niksun kanssa keskityttiin valkassa tasaiseen tahtiin, asetukseen, taivutukseen sekä suoristumiseen. Niksulla oli lievästi virtaa valkassa, mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen poniliiniin.


Valitettavasti en pidempää postausta tällä kertaa tee, pitää päästä nukkumaan, että jaksan päivällä lähteä pari heppaa ratsastamaan, ja yritän saada tehtyä vkolopun kenttävalkoista postausta piakkoin. Lisäksi koko kehoa kolottaa, mutta siitä lisää myöhemmin. Kauheaa tämä vanhentuminen...


4 kommenttia:

  1. Pallon kuulumiset kiinnostais :)
    Ja meinasitko lähteä tolla lv:llä kisoihin?

    VastaaPoista
  2. Hirrrveen kovasti toivoisin videoita niin et ne vois kattoo puhelimella. Jos ei siitä olis kovasti vaivaa. Miten Pallon paraneminen edistyy? Rapsutuksia toipilaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittaisin mielelläni, jos osaisin.. Yritin tätä toimintoa yksi päivä etsiskellä, mutta en vain löytänyt. Eli jos joku osaa neuvoa tässä, niin otan enemmän kuin mielelläni neuvoja vastaan!

      nimimerkillä tekniikan poropeukalo :)

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!