perjantai 23. elokuuta 2013

Maanantain ratsutettavat

Misty


Tässä olisi muutama kuva ja video maanantain ratsastuksista. Eli kävin ratsutettavieni luona vapaapäivän kunniaksi pyörähtämässä. Ratsuina suokkiruuna Vili ja lämppäritamma Misty.

Kaikkiin kuviin ja videoihin copyt  Emma P.ViliEnsin ratsastin Vilillä, joka olikin uusi tuttavuus, tästä eteenpäin tulee näkymään allani myös kisaradoilla. Vili oli todella mukava mennä, ihanat askellajit, mutta valitettavasti sadekeli ja vesilätäköitä täynnä oleva kenttä veivät Vililtä liikettä pois. Herran mielestä kuraleikit ovat ehdottoman yök ja nounou.
Mistyn kanssa keskityin suoruuteen, sekä sisään taivuttamiseen ympyrällä. Mistystä ois hirrrrvveeen kivaa tulla sisälapa edellä pää ulkona, tai sitten ulkolapa edellä pää ulkona. Loppuun tamma alkoi väläyttelemään todella kivoja pätkiä, eikä ympyröillä taidettu mennä enää hetkeäkään "väärinpäin". Laukannostot + laukat ovat parantuneet Mistyllä hurjasti! Emma on tehnyt todella hyvää työtä kotiläksyjen parissa :)

Misty

Vili1 

Vili2

Vili3  

3 kommenttia:

  1. minua häiritsee sana ratsutettavat, paremminkin ratsastettavat.
    ainakin kun osaa tuloksistasi katsoo niin et ratsutettavaksi kutsuisi hevosia joita käyt ratsastamassa :)
    Vaikka taitava kuski oletkin!:)

    VastaaPoista
  2. kyllä ansku meillä ainakin ajaa ratsuttajan virkaa viemällä hevosia eteenpäin :)

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!