lauantai 21. heinäkuuta 2012

Typistyneet kenttäkisat

Hellurei!


(c) Miia Ruuskanen


(c) Miia Ruuskanen


Tänään oli siis aluekenttäkisat, jotka olivat yhdistelmäkisat sisältäen ainoastaan koulu- ja esteosuudet. Koulu ei ollut tänään meidän bravuuri... Pallo oli radalla todella jännittynyt, enkä meinannut saada sitä edes verkassa rentoutumaan. Noin 10 min ennen radalle verkkaamaan lähtöä Pallo alkoi vasta rentoutua. Keskiravikaan ei tänään lähtenyt, ja radan jälkeen veikkasinkin noin 55% tulosta.

Tuomarit olivat hieman eri mieltä 56,960 eli 64,6vp:tä. Positiivista oli se, että vaikka Pallo oli jännittynyt, saimme askellaji-arvostelukohdasta ensimmäistä kertaa 7, ja vielä molemmilta tuomareilta! Eli ei se ehkä niin kauheaa sitten ollut...

Koulutuloksien jälkeen olin jaetulla hopealla aluemestaruuksissa, vain 0,4 vp:tä johtavaa jäljessä.

Esterata oli helppo, selkeät tiet ja esteet siinä 90 tienoilla. Lähdinkin ratsastamaan aikaa ja nollarataa, tarkoituksena pistämään paineet jälkeeni tuleville junnumestaruudesta kilpaileville.

No ralliahan siellä tuli vedettyä, aika hieman yli 62 sek, kun muilla ajat 75-85 sek välissä. Hyvä tietää, että Pallostakin löytyy kaasuvaide noilla esteradoilla :)

Jännittävän esteosuuden jälkeen tulos oli karu... 0,4 vp:tä erottivat minut ja Pallot kultamitalista. Mutta tulos on kuitenkin hyvä: Itä-Suomen aluemestaruuden juniorihopeaa kenttäratsastuksessa.


(c) Miia Ruuskanen

2 kommenttia:

  1. Mitkä saappaat sulla on? :)

    VastaaPoista
  2. Horzen saappaat

    http://www.horze.fi/Horze-Zip-Up-ratsastussaappaat/38040,fi_FI,pd.html?dwvar_38040_color=BL&start=2&q=ratsastussaappaat

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!