tiistai 24. heinäkuuta 2012

Elokuun elämää

Tosiaan elokuussa on tulossa muutoksia meidän elämään, mistä en teille ole vielä kertonutkaan. Enkä kerro kyllä kaikkea, mutta jotain voin paljastaa :)

Eli elokuussa Pallo lähtee kotoa poikkeen. Ei siis kokonaan, vain kuukaudeksi ratsutukseen eräälle taitavalle kouluratsastajalle. Tarkoitus on saada Palloa vietyä eteenpäin kouluratsastuksessa, ja samalla kehittyä yhdessä ja erikseen. Pallo asuu kuukauden vieraalla tallilla, jolla käyn 2-3 krt/vko. Kerran ratsuttajan pitämällä tunnilla ja 1-2 krt ratsastamassa itsekseni.

Pallon tilalle tulee 5 vee heppa opiskelemaan ratsunalkeita. Saas nähdä mitä saadaan vieraan kanssa aikaan :)

Päivitykset tulevat elokuussa olemaan varmaan aika sekavia, kun tulee molemmista hepoista jonkin verran juttua. Yritän myös saada videoita kouluvalkoista aina mahdollisuuksien mukaan, jotta tekin näette mitä teemme ja tapahtuvan kehityksen Pallossa.

Lisäksi meillä on muutamat kisat elokuussa, lähinnä vain piristämään Pallon koulupainotteista arkea. Ensimmäiset ovat Tahkon kisat, joissa hyppäämme lauantaina 105cm ja 115cm luokat. Seuraavat saattavat olla Pieksamäen seurakisat, en tiedä vielä varmaksi. Sen näkee sitten. Toiveena olisi myös päästä joku vkoloppu kenttätreeneihin, jos vain säät sallivat sen.

Pallon irtohypytystä leirillä
(c) Karoliina Savolainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!