keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Pikapostaus

Hei vaan!

Pyydän anteeksi pitkää postaustaukoa, mutta harmiksenne joudun kertomaan, että se jatkuu vielä pari viikkoa, jollei ihmettä tapahdu. Ensi viikolla jatkuvat ylioppilaskirjoitukset, ja itse urakoin siellä viitenä päivänä, joten uskon, ettette pistä pahaksenne, jos en tule tänne kirjoittelemaan. Yritän selvitä tästä alle kolmen viikon rutistuksesta kunnialla, ja sitten lupaan jatkaa blogiin kirjoittamista oikein urakalla :)

Mutta, nyt kun kerran olen täällä, niin voin pikaisesti mainita, ettei elämässäni ole tapahtunut mitään suuria. Pallon kanssa treenit on mennyt kivasti, 110-120cm radat alkavat olemaan suoritukseltaan tasaisia, ja itse alan pikkuhiljaa löytämään rohkeutta mennä korkeampia esteitä. Tänään ja lauantaina ovat viimeiset estetreenit ennen Ohenharjun estekisoja, pitää siis jaksaa tsempata niihinkin.

Kuorma-autoajotunnit ovat alkaneet, ja ainakaan tähän mennessä en ole onnistunut aiheuttamaan mitään kauheaa. Tosin viimeksi ajo meni muita ajoja huonommin, mutta onneksi ajotunnit ovat vasta puolivälissä menossa, joten aikaa oppimiselle on vielä ennen inssiä! Ei ole muuten helppoa tuo kuormiksella ajaminen, ja nyt olen miettinyt, suorittaisinko BE-kortin tässä samalla, kun kerta mahdollisuus on... No se jää nähtäväksi.

Palaan asiaan sitten parin viikon päästä, kunhan pääsen hengähtämään ylppäreiden alta.

                                                     
    Nähdään silloin!


P.S. Kannattaa tiirailla kirkkaana iltana taivaalle, tähdet ovat superkauniita, ja nyt on näkyvissä Mars-, Venus- ja Jupiter-planeetat.

P.P.S. Kohta on kesä! Kevät etenee vauhdilla, ja maaliskuuhan on kevään ensimmäinen kuukausi. Enää ei ole pitkä matka kesälomaan, ihanaa!Viime vuoden pääsiäiskoristeita
(c) Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!