tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Hellurei vaan!

Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut täällä korven keskellä. Pallo ontuu edelleen, jonain päivinä vähemmän, jonain enemmän. Edelleen venytellään ja taivutellaan Palloa, jotta saataisiin jumi auki, ja perjantaina Pallo saa kunnollisen hieronnan. Pallon tulee hieromaan Minna, joka on Palloa hieronut ennenkin. Toivottavasti hieronnasta on jotain apua, ja saataisiin pian Pallon selkä kuntoon.

Itselläni kirjoitukset loppuivat viime viikon perjantaina, ja oli kyllä voittajaolo matikan ylppärin jälkeen. Se meni hyvin, ainakin omasta mielestäni, ja siihen oli hyvä päättä parin viikon tiukka puristus. Ja, ihme kyllä, minusta tulee ylioppilas! Lakki tulee keväällä päähän, sillä kaikki aineet ovat menneet läpi, arvosanoista ei vielä varmuutta, mutta hyviä kirjaimia sieltä on tulossa. :)


Hieman jo tulevaisuuden suunnitelmista Pallon kanssa tähän lyhyen postauksen loppuun. Kesällä menemme Pallon kanssa kenttäleirille Suonenjoelle. En ole ollut leirillä moneen vuoteen (viimeksi Jymyn kanssa joskus 2007 kai..?), ja valitsin Vanhiksen ihan siitä syystä, että tiedän paikan parin vuoden ajalta, tiedän opettaja-Jaanan, joka on mielestäni aivan loistava opettaja ja Vanhis on sopivan lähellä meitä. Leiri on meille sopiva, sillä tarkoitus on tänä vuonna päästä ne kenttäkisat loppuun asti, ja onkin hyvä käydä harjoittelemassa muissakin paikoissa kuin vain Tapsan tallilla. Vielä ei ole perhosia vastassa, mutta katsotaan vain lähempänä, varsinkin kun pitää itse ajaa hepparekalla sinne...

Kesää odotellessa...

Kesä -11
(c) Karoliina Savolainen
Kesä -11
(c) Karoliina Savolainen


                                                       Ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. eikö tuu mieleen, että taitaa olla oikeesti hevosella jalkarikki

    VastaaPoista
  2. A) Jalat on tutkittu; niissä ei ole mitään vikana.
    B) Oikeinkirjoitus on kaveri.
    C) Arvostan anonyymittömiä ihmisiä :)

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!