lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mitäpä saisi olla?

Hellurei ja hellät tunteet!

Meillä ei kyllä mene nyt vahvasti, ensin Pallo sairastuu, ja sitten minä...

Kävin torstaina ratsastamassa kaverini suokkia, ja kotimatkalla rupesi yht'äkkiä viluttamaan, päätä särkemään ja väsyttämään ihan älyttömästi. Siinä sitten nopealla tarkistuksella totesin, että kuumettapa pukkaa, eikä auton lämmittimen laitto täysille auttanut lainkaan kylmyyteen... Tarkoituksena oli mennä vielä toisen kaverini luokse pitämään tuntia, mutta eipä siinä voinut muuta kuin soittaa ja pahoitella sairastumistaan, luvata tulla ensi viikolla ja ajella kotiin parantelemaan itseään. Kotona mittasin kuumeen muutamia kertoja ja luku oli 39,8-40,0 asteen väliltä. Voitte uskoa, ettei ollut mukava olo, varsinkin kun ei pystynyt mitään syömään, jolloin energiataso oli ihan nollilla.

Eilen kuume oli jo laskenut 38 asteeseen, hieman siedettävämpi olo, kun ei pääkään meinaa räjähtää jokaisesta liikahduksesta. Pallollahan oli se hieronta, ja kituuttelin sen läpi, jotta sain olla katsomassa ja kuuntelemassa mitä Minnalla oli Pallosta sanottavana ja toisin päin. Pallo selvästi nautti hieronnasta, ja nyt sitten katsotaan auttaako se lainkaan. Minna sanoi, että hieman on selän lihakset jumissa, toivottavasti lähtivät siitä aukemaan :)

Tänään olo olikin jo paljon parempi, kuumetta ei ollut lainkaan, ja aamulla muutamia kertoja vain otti päästä, kun nousin nopeasti ylös. Ja ai että sitä tunnetta, kun pystyy syömään kunnolla, hieman olikin jo nälkä! Meidän piti käydä ostamassa Pallolle Arnikaa (yrttiuutetta lihaksille), mutta se olikin kaupasta loppu, joten se nyt siirtyy parilla päivällä eteenpäin. Pallo näytti tänään jo paremmalle, oikein rennolle ja leppoisalle, jokohan se jumi siitä? Huomenna vasta saadaan liikuttaa niin, että voidaan testata ontumisen "vakavuutta". Jännittää jo nyt...

Mutta nyt hyvät lukijat haluan teidän mielipiteenne. Mistä haluatte minun tekevän seuraavan postauksen? Minulla on pari vaihtoehtoa jo mielessäni, mutta muutakin saa ehdottaa :) Toivoisin, että olisitte tässä aktiivisia, jotta saadaan kunnon "äänestys" tänne käyntiin :)


Vaihtoehdot:

1) Videopostaus "Minun päiväni" (saatte valita päivän, jona teen)
2) Pallo päästä varpaisiin (voi tulla moniosaisena)
3) Postaus minusta (tarkentakaa, mitä haluatte tietää, jos tämän haluatte)
4) Muut eläimemme tarkemmin esiteltynäJa aikaraja on ensi viikon tiistai (3.4.), elikkäs silloin katson, mikä vaihtoehto on saanut eniten ääniä. Ja muistakaa, jos valitsette vaihtoehdon 1, valitkaa päivä ke 4.4.- ti 10.4. väliltä!

9 kommenttia:

 1. Pallo päästä varpaisiin ois kiva :D!

  VastaaPoista
 2. Vaihtoehto 1) ja päivä vois olla pe 6.4 :)

  VastaaPoista
 3. 1) miten ois pe 13.4? :DD tai sit vaikka joku sellanen päivä ku käyt ratsastaa enemmän heposia :D 2) ois kiva :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Vaihtoehto 1 ja vaikka heti se seuraava päivä eli ke 4.4 :)

  T: Silja

  VastaaPoista
 6. 1 ois kiva :) Kiva blogi sulla muuten !:) rupeen lukiaks..

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!