keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vuoden loppua odotellessa

Iltapäivää kaikille! Joulu oli ja meni, ja kohta on lomakin ohi. Todellisuudessa lomahan on vain 1,5 viikkoa, eli aivan liian vähän. Olen taas asettanut itselleni aivan liian paljon tehtävää tällekin lomalle, mutta yritys on kova tehdä ennen loman loppumista. Lähinnä tarkoitan kouluhommia, sillä minulla on 3 kurssia itsenäisesti käytävänä, lisäksi 4 kurssia koulussa käytävänä, ja kevään suurin urakka: YO-kokeet. Mutta niin makaa kuin petaa, eikä tulevaa kannata murehtia liiaksi.

Joulu sujui varsin rauhallisesti, Pallo osoittaa suuria paranemisen merkkejä, pää on todella hyvässä kunnossa. Haava on mennyt umpeen kokonaan, ja turvotus on laskenut. Otsapantaa ei vieläkään voi käyttää, mutta ratsastamaa voi jo melkein normaalisti. Tarkoittaa siis pitkiä maastokävelyitä, liinajuoksutusta ja koulutreeniä kentällä. Toivottavasti, jos kaikki menee hyvin, päästään viimeistään loppiaisena takaisin hyppyhommiin. Vatsaa kipristää ajatus "osaankohan enää mitään noin kuukauden tauon jälkeen", sillä itse olen varsinainen uuno aina tauon jälkeen. 
    Pallon tiedän osaavan hommansa, mutta itsestäni en ole niin varma. Varsinkaan, kun en ole ratsastanut kunnolla pariin viikkoon. No se jää nähtäväksi. Sittenhän siinä meinaa jo kiirus puskea, kun alkaa kisakausi kolkuttaa ovella helmikuussa. Tarkoitus on rokoittaa hevoset tämän viikon aikana, jotta sekin homma on hoidettu ajoissa.
Kävimme tänään 1h 20 min maastokävellyllä pikkusiskoni kanssa.
Tirppa on muuten 6v. Aika kova mimmi, eikö vaan?
Kuva otettu kännykällä Pallon selästä, joten laatu ei ole
paras mahdollinen.
(C) Minä

Vuosi 2012 tulee olemaan sekä minulle että Pallolle täysin uudenlainen: 
  1. Aloitamme ensimmäisen kautemme kansallisten kisojen parissa. Saas nähdä miten meille käy uusien haasteiden edessä. Kisaluokista en sano sen tarkemmin, sillä katsomme kauden edetessä mihin pystymme ja minne asti menemme ensi vuonna.
  2. Ajotuntini alkavat: varokaa näin aluksi hopeista Toyota Corollaa, jonka takana on valkoinen kolmio, myöhemmin sitten Volvo-rekkaa x).
  3. Presidentinvaalien äänestysoikeus-lipuke kolahti tänään luukusta, mikä tarkoittaa myös sitä mitä kammoan; minusta tulee pian täysi-ikäinen. Kammoan sitä siksi, etten oikein tiedä kuinka siihen suhtautua. Kavereideni mielestä on hienoa olla täysi-ikäinen, kun saa juoda luvallisesti, ajaa autoa ja rellestää. Itseäni ei kiinnosta oikeastaan mikään noista, joten täysi-ikäiseksi tuleminen ei ole minusta mitenkään upea saavutus. Sitten kun on 100-vuotias, niin se on hienoa!
  4. Ylioppilaslakki olisi tarkoitus painaa päähän kesäkuun toisena päivänä.
    Mitä sen jälkeen? Kuka tietää, lääkikseen aion pyrkiä, siitä sitten myöhemmin.    Tässäpä tämänkertaisia aiheita, tulipas sekava postaus... No ensi kerralla sitten 2011-postaus, jossa käyn läpi kuluneen vuoden ylä- ja alamäet, sekä muuta mitä tulee mieleen. Voitte myös laittaa kysymyksiä kuluneesta vuodesta, jos on jotain erityistä mitä haluatte tietää.

                                           Ensi kertaan!

1 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!