torstai 8. joulukuuta 2011

Loppuviikon kuulumisia

Ihanaa joulunodotusta kaikille!
Laskin tässä, että kaksi viikkoa jäljellä koulua, ja sitten on joululoma jo käynnissä. Hurjaa, kuinka aika rientää!

Tänään koulussamme oli palautuspäivä, eli siis viimeinen minun osaltani (nykyinen jakso täynnä kertauskursseja, ei siis palautuksia), ja kerrankin voin sanoa, että meni koeviikko osaltani hyvin. Päivä alkoi joulujuhlanäytelmän laulujen harjoittelulla (lauluharkat jatkuivat joka välkällä), jolloin selvisi, että olen laulamassa saksalaista O Tannebaum-laulua. Ainoa ongelma on, etten ole koskaan lukenut saksaa eikä ääntämykseni tule olemaan kaunista kuultavaa... Onneksi isäni on lukenut saksaa, eli sunnuntain treenit menevät varmaan yhdistetyksi saksa-ratsastustreeneiksi :D  Laulutreenien jälkeen oli  enkun palautus, josta sain iloisena yllätyksenä 9 kurssiarvosanaksi, ensimmäisen sellaisen englannista. Odotin enkusta ~8 numeroksi, joten 9 oli mukavaa vaihtelua 8-linjaan.

Seuraavana oli vuorossa kemia 5-kurssin palautus. Sinne menin kauhulla, sillä koe oli mennyt penkin alle. Loppujen lopuksi sain kokeesta 7+ -> kurssinumeroksi 7, johon olen tyytyväinen. Kemian jälkeen oli vuorossa innolla odottamani hissa. Kurssi oli viimeinen pakollinen kurssi lukio-opinnoissani, Hi4: Suomen historia 1800-luvusta eteenpäin. Se oli ainoa koe, joka tuntui menneen hyvin koeviikolla. No niinhän se menikin; kokeen kahdesta esseestä kummastakin 5p/6p yht. 10p -> kokeen nro 9, kurssinumeroksi 10...! Ensimmäisen kerran koulu-urani aikana hissasta noin hyvä numero, yleensä saan 7-8 historiasta. Oli aikamoinen yllätys, kun odotin sitä 8-9 numeroksi. Tällaisiin numeroihin olikin hyvä lopettaa lukion koeviikot, ja aloittaa viimeinen rutistus kohti ylioppilaslakkia.
  
Päivä jatkui erittäin mukavana, sillä törmäsin pariin hyvään kaveriin kirjastossa, ja siellä turistiinkin hieman pidempi tuokio kaikesta mahdollisesta, mitä mieleen juolahti. Kotona juoksutin Pallon liinassa n. 35 min, ja lievästi oli energiaa poikasella. Harmi, että kentän pinta luisti hieman, niin piti vähän varovaisemmin juoksuttaa. Päivän kohokohta olikin sitten, kun vanhempani toivat huomisen nimipäivän kunniaksi kosketusnäyttöpuhelimen minulle lahjaksi. Loppuilta kuluukin sen toimintoja opetellessa.

Kirjoitellaas taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!