tiistai 11. lokakuuta 2011

Tuttuja ja tuntemattomia tuulia

Kuva Pallosta ja minusta kevät 2011
Laitoin tämän kuvan ihan vain ilmeiden takia :D
(c) Merja Saarti

Sunnuntain treeneistä sekä ylempi että alempi kuva
(c) Karoliina Savolainen
Hei vaan näin viikon tauon jälkeen! Päivittelen tässä lyhyesti kuluneen viikon tapahtumat ja hieman höpinää tulevaisuudesta. Viime viikolla Pallolla oli hyvin liina- ja maastopainotteinen viikko. Tämä viikko on alkanut samalla tavalla, ja tänään Pallo sitten päätti pitkästä aikaa pudottaa etukenkänsä. Sapettaa vietävästi! Just ollaan saatu kaviot kasvamaan hyvään kuntoon viimekertaisen kenkienpudottelukauden jälkeen, ja sinne meni koko työ kankkulan kaivoon... Kavio lohkesi ihan kiittettävästi, kenkä kuitenkin saatiin hyvin kiinni. Mennään sitten hiukan rauhallisemmin jonkin aikaa. Huomenna pidän Pallolla vapaapäivän, niin saapahan juurtua kenkä kiinni (toivon mukaan). Lauantaina onkin sitten pitkä päivä Sorsasalossa. 
       Täytyypäs tässä nyt mainita, että eilen kun juoksutin Palloa liinassa satoi lievästi. Ja Pallo ei oikein välitä sateesta, ja ilmaisi sen ensimmäistä kertaa oikein selvästi. Pallo teki ihme loikkia aina silloin tällöin liinassa, ja toista kertaa koko yhteisen elon aikanamme näin sen pukittavan. Pallo teki kaksi kertaa sellaisen hyppypukin, ja täytyy myöntää, se tuli yllätyksenä. Mutta annetaan lapselle anteeksi, kun muuten meni niin hienosti sateesta huolimatta. :)
     Pultin luona kävin sunnuntaina hyppäämässä, ja treenattiin rataa. Pultti oli superkiva, ja täytyy sanoa, että vaikka olikin hevosella ollut melkein koko viikko vapaata, niin jarrut ja kaasu toimivat paremmin kuin koskaan ennen. Tänään kävinkin sitten Pultin kanssa maastolenkillä. Pultilla on yksi hassu tapa; se ei suostu menemään vesilätäköihin, vaan pomppii niiden yli. No tänään sitten päätin harjoitella lätäköiden kanssa ahkerasti (Sorsasalon mahdollista kurakenttää varten), ja herra 5 vee yllätti minut laukkaamalla ja ravaamalla suosiolla lätäköiden halki. Jotain positiivista tässä päivässä siis. Eiköhän siis päästä Sorsasalossakin lätäköiden yli/läpi, jos on tarve. Siellä Pultin kanssa starttaan70-80cm ja 90cm, ja Pallolla 100cm ja 110cm. Tervetuloa kannustamaan!
      Entinen hevoseni, Jymy, pääsi UB Horse Shown Amateur Tourin finaaliin, ja eihän siitä voi olla kuin ylpeä! Jymy ja Miia hyppäävät 85cm (ratsastuskouluratsukot) luokan ja eilen varmistui, että pääsen itsekin paikalle kannustamaan ja hurraamaan. En ole ikinä käynyt HIHS:ssä, joten on mukava mennä sinne, varsinkin kun on tuttuja paikalla. Tulkaahan muutkin kannustamaan Jymy voittoon! Tarkoitus olisi samalla etsiskellä uusia saappaita entisten alkaessa menttää muotonsa ja tukensa kokonaan... No tässä oli tällainen pikapäivitys, loppuviikosta sitten uudestaan ja viimeistään sunnuntaina olisi kisatarinoita kerrottavana. Niitä odotellessa, sateista ja värikästä syksyä!

Vuodelta 2010 estetreenejä, 110cm
(c) Karoliina Savolainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!