torstai 12. maaliskuuta 2015

Kuulumisia


Eilen juoksuttelin heposia irtona ja se olikin ihan hyvä vaihtoehto :D Molemmilla tuntui olevan kevättä rinnassa sillä pukkia lensi ja kiihdytysajoja harrastivat ilman että täytyi tehdä muuta kuin seisoa keskellä kenttää :D Tänään tarkoitus olisi lähteä maastoilemaan kunhan vähän vielä lämpenee, että yöllä jäätyneet tiet sulavat. Toivottavasti siellä ei esiinny yhtä villiä menoa  :D

Hevosilla on nyt ollut aika paljon maastoilua + irtojuoksutusta, koska kenttä on ollut hyvin vaihtelevassa kunnossa. Kuitenkin hiekka alkaa jo pilkistää ja toivon mukaan päästäisiin piakkoin siinä täysipainoisesti treenailemaan, uskon ettei siihen enää kauaa kulu :) Loppuviikosta saatan käydä maneesilla pyörähtämässä tamman kanssa, Muutama maneesikerta on vielä kortissa jäljellä ja ne voisi nyt käyttää pois poikkeen, ettei sitten unohdu..

Sen verran tulevista kisoista, että ainakin aluemestaruuden jätetään välistä nyt hallikaudella. Miulle tuli töitä sille vkolopulle, ja kun kisat vielä vaihtuivat isosta maneesista pienempään, päätettiin ihan tamman vuoksi jättää ne pois. 28.3. käydään täällä harjoituskisoissa hyppäämässä, ja seuraavat kisat ovat sitten joskus hamassa tulevaisuudessa :D Luultavasti Kuopion kisat 10.5., koska Savonlinnan kisojen vkoloppuna miulla on myös töitä. Koulupuolella 14.5. saattaisi olla sopivat kisat täällä Joensuussa, mutta katsellaan kaikkea aikanaan :) Nyt treenaillaan kevät ahkerasti, että päästäisiin tämän vuoden tavoitteisiin heppojen kanssa!

Piakkoin julkaistaan seuraava kisa :)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä oli pehmeä ja letkeä laukka Pallolla, jäin ihan sitä tuijottamaan - ilo katsella ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :) Miusta sen laukka on vieläkin töktök, mutta tietysti katsotaan asioita eri näkökulmista :D

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!