sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Huoh...



Urheilija ei tervettä päivää näe.. Se on kyllä totta. Prinsessa oli tarhassa napannut hokeilla toisen takasen sisäsyrjälle kaksi haavaa, ja kovista betadine-haude yrityksistä huolimatta jalka on hirmuinen tukki... Eilen kävi ell. määräämässä viiden päivän antibiootti- ja kipulääkekuurit, joita nyt sitten pistellään ja syötellään. Toivotaan että lähtisi nyt näillä hoidoilla menemään paremmaksi. Tokaisinkin Prinsessalle toissapäivänä että "sinun piti olla se terve hevonen", niin nythän se on telakalla hetken. Ärsyttää, ketuttaa ja turhauttaa. Ennen kaikkea turhauttaa... Prinsessa alkoi olla todella kivalla mallilla, ja tarkoitus oli treenata kohti kevään kisoja, niin bye bye seuraavan parin viikon intensiivinen treeni.



Pallo tosin on ollut yllättävän hyvä (kop kop) ja täynnä tarmoa. Olen nyt muutamia kertoja mennyt kentällä ilman satulaa käyntiä ja ravia, ja samalla testaillut mitä jalka sanoo vähän "kootummasta" työskentelystä. Ja tähän mennessä näyttää hyvältä :) Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä kokeilemassa pikku pätkät laukkaa maastossa, jotta päästään menemään suoralla. Toivotaan parasta ettei jalka tähän reagoisi, niin toivon mukaan kuukauden päästä pääsisi Pallon kanssa vähän tiukempaan treeniin. 


Että sellaista tällä kertaa. Jospas elämä alkaisi pikkuhiljaa taas hymyilemään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!