lauantai 27. joulukuuta 2014

Vihdoin päivittelyä

Pahoittelut pitkästä postausvälistä! Joulukin kerkesi jo tulla ja mennä ennen kuin sain bloggeria avattuakaan.. Samoin Prinsessan treenivideoiden teko kesti jonkun aikaa, Tuomas oli ihana ja lähti parina päivänä mukaan kuvaamaan sekä koulu- että estetreeniä.

Koulutreeni ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Alkuun Prinsessa oli aivan superhyvä! Mutta hetken välikäyntien jälkeen Prinsessa sitten hermostui, ja jokakertaiset vasta-asetukset eivät sujuneet ollenkaan vaan Prinsessa veti ihan omia kuvioitaan. Päätin sitten hetkeksi lähteä ihan vain reilua ravia eteenpäin ja vähän ajatuksella keskiravia suoralla ja lävistäjillä.

Vielä Prinsessa tarvitsee toooodella paljon voimaa ja taitoa lisää, mutta pikkuhiljaa Prinsessan rentouduttua, ravi alkoi olla ihan kivaa ja lennokasta. Mutta kaaaaukana kisaratojen ravista :P


Loppuun sain vasta-asetukset ihan kivasti onnistumaan, jonka jälkeen palkitsin Prinsessan laukalla. Se kulki aina välillä oikein kivan rentona ja pyöreänä, mutta välillä hyvin pitkänä. Ihan ymmärrettävää, koska Prinsessa oli jo siinä vaiheessa hyvin väsynyt. Hieno heppa sai kotona paljon porkkanoita :)


Estetreenit eivät myöskään menneet ihan kuin oli suunniteltu. Prinsessa oli hyvin reipas heti alusta, eikä olisi malttanut edes lämmitellä rauhassa. Aloitettiin ihan puomityäskentelyllä, ja jatkettiin sitten kavaleteille ja esteille lopulta. Viimeinen "rata" oli jo oikein hyvän tuntuinen, muutama pikku virhe, mitkä saatiin korjattua "uusinnalla".

Alkuun en itse ollut tarpeeksi lähellä Prinsessaa, jolloin se tiputti laukasta aina raville. Tämä pitääkin muistaa ensi kerralla jo heti alusta, olla todella lähellä ja uskaltaa vaikuttaa laukassakin.


Mutta videoista näkee vähän mitä tehtiin, toivottavasti niistä saa edes vähän selvää :)

Ensi kertaan!

P.S. Ravattiin Pallon kanssa eilen ensimmäistä kertaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!