tiistai 2. joulukuuta 2014

Tänään on tää päivä..

Eli totuuden päivä; mikä on Pallon kohtalo? Olen yrittänyt suhtautua tähän suht neutraalisti, koska ikinä ei tiedä mitä sieltä löytyy. Jalka on lähtenyt hyvännäköisesti paranemaan, mutta, no, moni kakku päältä kaunis, vai miten se meni? Näin viime yönä jopa unta Pallolla ratsastamisesta, hieman on ikävä sinne kyytiin...

Viime vuodelta
(c) Miia Tanskanen


Samalla reissulla kuvataan Prinsessan jalat, jotta nähdään ettei siellä ole mitään ikäviä yllätyksiä tulossa, tai jos jotain sattuisi löytymään, niin päästäisiin niihin nyt jo puuttumaan. Myös Prinsessan suuta tutkiskellaan, ja molemmat hepat raspataan ja rokotetaan.  Prinsessahan on rokotettu viimeksi toukokuussa, mutta haluan saada molemmat hepat samaan rokotusrytmiin käytännöllisyyden vuoksi.

Eilen tutkimme koulussa rokotussääntöjä, ja mielestäni kisahevosten rokotussäännöt ovat muuttuneet. Eli nykyisin vaaditaan rokotus kaksi kertaa vuodessa, kun kisapäivänä rokotuksesta saa olla kulunut max. 6kk. En ole tästä aivan varma, kysyn vielä tänään eläinlääkäriltä asiasta... Mutta en ymmärrä mikä järki tuossa kahden rokotuksen systeemissä oikein on, kun ennenkin on se yksi piikki vuodessa riittänyt, niin miksi ei nyt enää? Ja toinen rokotus tulee pakosti hieman keskelle kisakautta, oli rytmi sitten keväällä&syksyllä tai kesällä&talvella. Mutta jos joku lukija tietää minua vielä paremmin, niin saa vinkata!

Nyt lähden heittämään hevosia vielä hetkeksi pihalle, ennen klinikkareissua. Moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!