tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa

Pallo sai lauantaina kengät vihdoin jalkaan (kiitos taas isi!), ja onkin päässyt nyt liikkumaan. Alla on video tämän päivän irtojuoksuttelusta.

Ennen kenkien saantia juoksuteltiin Palloa lumisella pellolla, ja huomasi että Pallo ei ollut päässyt liikkumaan... Se pukitti, teki omia suunnanvaihdoksia, ryösti pari kertaa, veteli järkyttäviä loikkia joka suuntaan... Täytyy sanoa, että niinä päivinä olin onnellinen että on ratsastuskiellossa :D Noihin loikkiin ei tee mieli mukaan...
24.3. vähän rakennetta huonolla kännykällä
(c) Minä

Pallo 23.3.
(c) Tuomas

Hipsun kanssa hypättiin ekaa kertaa eilen. Treenattiin ensin tuleviin kisoihin ja loppuun hypeltiin pieniä ihan mielenvirkistykseksi. Ja hiphei, löytyihän sitä ruutia ponista :D

Huomasi selkeästi, että Hipsulla on myyntivälittäjällä menty vain apuohjilla, innostuessaan vetäsi pään ylös ja nyppi kuin martingaalia vasten, jolloin oli mahdotonta hypätä. Jouduttiinkin tekemään kaikkea kivaa väliin, että saatiin hyviä ja turvallisia hyppyjä. Seuraavaksi lähdetään kitkemään tuota nyppimistä pois, ja opetellaan luottamaan käden tasaisuuteen myös esteillä.

Hipsu 24.3.
(c) Susanne

Seuraavan kerran postailen luultavimmin kisoista. Pidelkäähän meille peukkuja, että säilytään neidin ekoissa kisoissa hengissä ja ehjinä :)

1 kommentti:

  1. Siut on haastettu :)

    http://ninanheppajutut.blogspot.fi/2014/03/minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!