sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pitkä pettymysten päivä


Kimmo 110cm
Ja otsikolla tarkoitan perjantain kisapäivää, joka venyi lauantaille asti. Saavuttiin (minä, Miia, Pallo ja Pate) kisapaikalle 20.40 maissa. Kisat näyttivät sujuvan nopeasti, mutta pieleen meni se arvio. Kisat venyivät aivan tuhottoman pitkiksi. Pallo sai sitten iltaruuat syödä siinä, ja joskus 21.30 Miia lähti kävelyttämään Palloa (100cm alkoi tällöin). Ja kävelytti melkein tunnin, jonka jälkeen menin itse selkään ja aloin taivuttelemaan ja ravailemaan lihaksia lämpimäksi.

Pallo oli ihan ihmeissään, että miten näin myöhään ollaan töissä, mutta malttoi sen verkan alun kuunnella hyvin. Ja pitkästä aikaa ravasikin varsin mallikkaasti oikeasti pyöreänä :) Ensimmäiset verkkahypyt otin pienelle n. 40cm pystylle molempiin suuntiin, ja Pallo hieman kiihtyi hyppäämisestä. Kävelin väliin hetkisen ja sitten hyppäsin isompaa pystyä n. 80cm. Sitten olikin jo radankävelyn vuoro.

Rata oli kerrankin haasteellinen. Yleensä Kimmolla radat ovat olleet päästäpäähän laukkaamista ja muutamia pienempiä teitä. Nyt radassa oli haastetta, ehkä liikaakin siihen kellonaikaan. 110cm alkoi vasta 23.15!
Tuosta piirroksesta näette radan.  (HUOM. 6ab oli banketilla 5m välillä.)

Radankävelyn jälkeen verkkasin vielä lisää, ja siinä vaiheessa alkoi tuntua ettei tästä tule mitään. Pallo ei halunnut tulla verkkapystyä kunnolla, okserin suostui hyppäämään ihan jees, koska siinä oli kokoa, mutta pysty oli jotain tuskaa. Silloin alkoi kaduttaa kisoihin lähteminen oikein kunnolla. Eikä asiaa auttanut se, että verkkahlökunta puhui meistä sontaa... Hyvät lähtökohdat radalle..

Pallo oli rataa aloittaessa jo lähdössä suoraan portista ulos. Eikun laukka päälle ja toivotaan parasta... 1&2 onnituivat ihan ok, Pallo vähän mietti ykkösellä että onko ihan pakko tähän aikaan mennä (meidän vuoro noin 23.45), muutta lähti sitten kuitenkin hyppäämään. 3:lle tuuppasin -> pudotus. 4-5 ok, 6:lla eli banketilla Pallo oli sitä mieltä, että nyt riitti ja hidasti raviin. Sain juuri ja juuri annettua pohkeita, että pysyi ravissa ja meni hölkötellen yli. Sarja 7ab (~10,5m) olikin radan paras kohta. Pysty-pysty-sarjat ovat meille aina hankalia, varsinkin suoralla lähestymisellä tultavat. Nyt askeleet sopivat todella hyvin ja kerrankin se onnistui helposti! 8:lla oli valkeat puomit ja valkea lankku, ja mietin että näkiköhän Pallo koko estettä kunnolla (kentällä alkoi jo hämärtää), otti nimittäin niin hienosti ylimmän puomin mukaansa. 9:lle oli todella tiukka tie, meinasin mennä siitä itse ohi, mutta Pallo pelasti ja hyppäsi, vaikkakin puomi tuli mukaan. Tulipa vielä yliaikaakin 1vp...

No nytpähän tiedetään, että seuraavalla kerralla ei mennä noin myöhäisiin kisoihin. Pallo oli ihan erilaisen tuntuinen, ei ollut ollenkaan miellyttävä ratsastaa eikä oikein halunnut tehdä töitä. Mutta ymmärtäähän sen... Kotona oltiin vasta 01.30 ja herätys klo 07.55. Hyvää huomenta vaan...

Mutta eipä tämä maata kaada, huomenna mennään piristymään kenttätreeneihin :) Sieltä sitten kuva- ja/tai videomateriaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!