tiistai 23. helmikuuta 2016

Hiihtoesteratsastuskisojen suunnittelua

Ilmottaudutiin tosiaan molempien heppojen kanssa tulevana lauantaina oleviin hiihtoratsastuskisoihin, ja lievästi alkaa jo jännittää. Ikinä en ole sellaisissa käynyt edes katsojana, joten ei oikeastaan ole hajuakaan millainen se rata loppupeleissä tulee olemaan :D Sen verran järjestäjä on paljastanut, että pujottelua, hyppyri/este ja hidaste-este siellä ainakin on.

Ajattelinkin tehdä postauksen vähän oman muistin avuksi, miten nämä kisat eroavat normaaleista este- tai koulukisoista, ja vähän varustelistaa mitä kaikkea pitää muistaa ottaa mukaan.

Alla pätkä kopioituna järjestäjän ilmottautumiskutsusta:

"Hiihtoesteratsastuksessa pakollisina varusteina on vähintään 6 metrin pituiset vetoliinat, ratsastajalla turvakypärä ja turvaliiviä suositellaan. Hiihtäjä saa osallistua laskettelusuksilla, lumilaudalla tai minisuksilla. Hiihtäjälle pakollisena varustuksena ovat suojalasit ja kypärä. Raippa sallittu."
Eli mukaan ainakin:hiihtisvaljaat + vetoliinasukset + monotkypärät + suojalasit (hiihtäjä)turvaliivipitävät hanskatlämpimästi vaatettasatulat + suitsetsuojat joka jalkaan + bootsiteväät + herkkuja hevosillevaraliinat


Vieläköhän jotain?
Ainakin reipasta ulkoilumieltä ja hauskanpitoa :) Lupaan päivitellä tännekin kuinka monesti hiihtäjä kaatui (ainakin kovasti uhosi ettei tule kaatumaan) tai pudotettiin hiihtäjä matkasta tai tuhottiin esteitä :D Pääasia on kuitenkin, että kaikilla osallistujilla on hauskaa ja kokeillaan uutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!