sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Helmikuun heppailuja


Jospas jätkä olisi pian taas tässä kunnossa :)
(c) Anna Juvonen
Nyt ollaan ihanasti päästy säännöllisesti koulutunneille Paulan käydessä tallillamme viikottain, ja toivottavasti saadaan jatkossakin pidettyä vähintään kerran viikkoon tunteja. Olen mennyt sekä Pallolla että Prinsessalla ja viimeisimmät tunnit ovat molempien kohdalla menneet mahtavasti!

Pallon kanssa tuntuu, että vain taivas on rajana, se tekee todella mielellään töitä ja haluaisi vain koko ajan haastavampia ja haastavampia tehtäviä, esimerkiksi laukka-käynti-laukka -siirtymät tuntuvat koko ajan vain helpommilta ja Pallo kokoaa itseään todella hyvin! Pitää varmaan alkaa harkita niiden kankien ostoa ihan tosissaan :D

Prinsessan kanssa mentiin viimeksi vähän helpompia tehtäviä keskittyen sen rentouteen ja suoruuteen, ja loppuun tehtiin hieman vastalaukkaa, ja sekin meni todella hienosti! Kyllä on tehnyt hyvää tämä koulupainotteinen alkuvuosi tuolle neidille, toivottavasti kehityskaari jatkuisi yhtä hyvänä ja ehkä ensi kesänä se malttaisi esiintyä jo kouluratojenkin sisäpuolella rentona luottaen ratsastajaan.

Arskan kanssa harjoiteltiin ekaa kertaa tällä viikolla maasta-ajoa yksin. Tällä kertaa pienen miehen piti testata omat rajansa, se ei olisi halunnut liikkua lainkaan tai liikkua vain peruuttaen. Ja muutaman piruetin, peruutuksen, istumisen ja yhden kerran kyljellään käynnin jälkeen, meni pienen miehenkin kalloon että helpommalla selviää kun menee sinne minne akka pyytää. Ja sen jälkeen menikin hienosti! Huomasi kyllä Arskasta että sitä ketutti vietävästi kun joutui nöyrtymään, sillä se nosteli etutassuja kuin sanoen "Kyllä minä osaan, ei vain olisi tänään huvittanut." :D Mutta ei tehtykään pitkään, mentiin vain muutama kiekka ja muutaman suunnanmuutos, jonka jälkeen kehujen kera rouskuttelemaan porkkanoita talliin. Ja siellä oli hyvin tyytyväinen heppa, eikä ketutuksesta ollut tietoakaan :D Hauska otus :D

Harmittavasti videoita/kuvia ei ole, sillä Jarkko oli muilla menoilla tuntien aikaan ja Arskasta otetut videot olivat niin pimeitä, ettei niistä kunnolla näe mitään. Mutta jospas jatkossa, kun valosaa riittää pidempään saataisiin jotain matskua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!