lauantai 10. tammikuuta 2015

Perjantain valkka ja lauantain kisat

Ensimmäisenä vielä muistutus, osallistukaahan kisaan! Vielä on reilusti aikaa osallistua :)

Sitten aiheiseen eli Prinsessaan ja Prinsessan touhuihin.

Perjantaina käytiin Madiksen valkassa, jonne Nina tuli ystävällisesti kuvaamaan. Videolta näette tehtävät, hypättiin mielestäni todella vähän ja Prinsessa kuumuikin todella paljon odottelusta. Lopputuloksen näettekin videolta..


Tänään käytiin (meikäläisen synttäreiden kunniaksi :P ) harjoituskisoissa hyppäämässä 80cm ja 90cm. Prinsessa oli täysin erilainen ratsastaa tänään kuin eilen, se oli paljon rauhallisempi ja tasaisempi, koska ei ollut turhaa odottelua vaan sai hypätä omaa tahtia ja lopulta rataa.

80cm meni muuten ihan hyvin, mutta nelospystyltä otettiin puomi, koska käännöksessa Prinsessa putosi raville ja yritin sitä turhaan laukalle saada. Tällöin hyppy suuntautui liikaa eteen, ja kops vaan. Loppurata menikin sitten kivasti :)
Prinsessan eka oma ruusuke <3
(c) Mie90cm Prinsessa oli vielä paljon skarpimpi jaloistaan, ja luokan tuloksena oli hieno ja tasainen nollarata. Videolta nuo radat näkyykin :)

Oman ratsastuksen plussia olivat ehdottomasti tasaiset ja kevyet kädet, rauhalliset ja tasaiset jalat sekä syvä, tasainen ja vaikuttava istunta. Miinuksena sanoisin oman kropan, liian syvän myötäyksen vartalolla vielä..

Eipä sitten muuta kuin mukavaa illanjatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!