torstai 15. tammikuuta 2015

Kuinka treenata, kun

hevosen suupieli on ollut auki... Prinsessalla oli pari päivää sitten auennut vasen suupieli, tiedä sitten mihin on sen tökännyt, vai onko puuta järsiessään naarmuttanut. Hoidetaan pari-kolme kertaa päivässä rasvalla (Helosan ja Haavavoide), ja aika hienosti on lähtenyt paranemaan.

Ärsyttävää, sillä tämä nyt laittaa treenaamista jonkin verran tauolle.  Kyllä Prinsessalla voi kuolaimia pitää, mutta käsien kanssa pitää olla supersupersupervarovainen, tai hevonen lähtee taivaisiin. Onneksi Prinsessaa pystyy jonkin verran ratsastamaan istunnalla ja pohkeilla jo, mutta vauhti ei niillä pois putoa :/


Väliin kuva Pusupallerosta toppavaatteissaan <3


Tänään kävin molempien hevosten kanssa pelloilla hankitreenaamassa, Pallon kanssa ihan vain käyntiä ja Prinsessan kanssa mentiin suht pitkään raviakin. Tänään kuolainten kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa, sillä ei tarvinnut kuin antaa hevosen mennä peltoa ees taas ja välillä vain kääntää johtavalla ohjasotteella. Näin käsi pysyi keveänä, ja Prinsessa iloisena. Mutta huh huh että on tammalla vielä rapakunto :D Nyt koetetaan käyttää kaikki hyöty hangista mitä vain saadaan, jotta lähtisi tuo kunto nousemaan sinne kenttähevosen tasolle. Ja tietysti laukkaa on hyvä lähteä parantamaan hangen avulla, siellä kun se takapää joutuu oikeasti töihin :)

Mutta nyt koetan selata hieman tietoa kuolaimettomista ja sitten iltatalliin. Toivottavasti pian saisin uusia kuviakin näkyville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!