torstai 24. huhtikuuta 2014

Klinikka + osteopaatti

"Eikö me tultukaan kisoihin?"
(c) Minä

Tosiaan eilen käytiin vierailemassa klinikalla, tarkoituksena tutkia mysteeristä ontumista kuvien avulla. Saavuttiin klinikalle hyvissä ajoin, noin 30 min ennen omaa aikaa. Kuitenkin edellisillä asiakkailla oli tapaamiset venyneet, joten pääsimme noin 1h 30 min sovitusta ajasta aloittamaan.


Tämä aika palloiltiin Pallon kanssa pihalla, ja Pallon mielestä ravihevoset olivat hyvin mielenkiintoisia. Ei suostunut hievahtamaankaan, kun seurasi niin tarkasti treeniä :D Hauskaa oli, että ensimmäisellä kerralla kun heppa ohjastajineen meni ohitsemme, huikkasi ohjastaja minulle "Sinulla on hienompi hevonen", josta kiitin naurahtaen. Päivän piristys :)
Uskollinen katsoja...
(c) Minä

Sisälle päästyämme ell. Satu tutki ensin pihdeillä viime kesänä loukkaantuneen jalan, eikä arkuutta ollut lainkaan. Sitten Pallo rauhoitettiin, ja hetken odottelun jälkeen päästiin kuvaamaan kyseistä jalkaa. Kuvat otettiin niin polvesta, vuohisesta kuin kaviosta.Rauhoitusta odottelemassa.
(c) Minä

Jo Viikissä käydessämme kerrottiin, että Pallolla on alkavia muutoksia kyseisessä jalassa, joiden epäiltiin tulleen aikana jolloin Pallo kulki kolmella jalalla. Nyt Pallolla oli hieman enemmän löytöjä jalassa; nivelrikkoa, alkavaa rikkoa, kehäluuta sekä reilusti luuliikaa. Kuitenkin muutokset olivat pieniä, ja saimmekin ohjeeksi muuttaa kengitystä tietynlaiseksi ja tällä Pallon pitäisi tulla täysin "käyttökuntoiseksi peliksi". Kyllä kivi vierähti sydämeltä, kun sain itse mennä kuvia katsomaan, ja näin ettei ollut mitään maailman vakavinta.


Ell. epäili, että ontuminen on johtunut kun maa on vaihdellut kovasta pehmeään ja rikot ovat luultavasti olleet silloin aktiivisessa muodostumisvaiheessa. Eli ihan normaalia arkomista tuollaisessa tilanteessa. Ja ihana saada edes suht todennäköinen selitys kaikelle.


Osteopaatti kävi sitten illalla vielä Pallon käsittelemässä. Jumeja ei ollut enää niin paljoa ja ratsastuksen saa varovaisesti aloittaa, JEE! Pari päivää pitää Pallon vapaita viettää vielä käsittelyn jäljiltä, mutta viikonloppuna saa kavuta kyytiin ekaa kertaa pariin kuukauteen... Hihihiiii, jännää <3 Seuraavaa postausta varmaankin siitä, ellei ihmeitä tapahdu. Eikun ensi kertaan vaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!