maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pakollista taukoa ja siitä ilmoittaminen

Hei vaan, ensiksi haluan pyytää anteeksi (jälleen kerran) ettei postauksia ole tullut. Juuri nyt minulla on vain aivan liikaa tekemistä, ja perjantaina yksi tärkeä tentti, johon on pakko opiskella.

Pallon kanssa käytiin eilen maneesilla, tehtiin aluksi ihan perusjumppaa ja sitten vähän linjatreeniä. Ja meni kyllä kauniisti mehtään.. Siitä tulossa lähiaikoina postausta parissakin eri otteessa ja yhteydessä.

Tämä viikko onkin todella kiireinen, ja en uskalla luvata että kerkeäisin postata tällä viikolla pariakaan kertaa, hyvä jos saan yhden postauksen teille. Toivon mukaan jaksatte silti odottaa ja pysyä mukana kelkassa :)

Lassen käyn tällä viikolla kolmesti liikuttaa, joista yksi on estetreeni. Hyppäsin Lassella viime viikolla muutamia yksittäisiä hyppyjä, ja olipas kivasti ottanut oppia viimekerran innaritreenistä. Enää ei hyökännyt esteelle, ja malttoi kuunnella minuakin :) Katsotaan mitä tapahtuu torstain treeneissä. Sitten sunnuntaina onkin vuorossa Lassen ekat estekisat.

Pallon kanssa meillä on tulossa tässä kuussa kolmet eri valkat: 8.3. on Team-valkat, 14.3. Villen valkka ja 29.-30.3. on kenttärenkaan valkat. Yritän kaikista niistä saada edes jonkinlaista materiaalia teille ja postaukset mahdollisimman nopeasti.

Mutta nyt minun on palattava takaisin lukemaan, ensi kertaan!

4 kommenttia:

 1. postaus toiveena haluaisin sinun kertovan hevosista joita liikutat muuten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsellaan, eiköhän tuo onnistuisi jossain vaiheessa. Kiitos toiveesta!

   Poista
 2. tai hevosista joita olet ratsastanut. kuka on jäänyt mieleen parhaiten ?: ) minkäverran olet ratsastanut raa'oilla tai ex-ravureilla?

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!