perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kimmolta video ja kuvia
100cm
(c) Mona


(c) Mona

110cm
(c) Mona
Hyvää huomenta! Aurinko paistaa, on loistava keli, en ole nukkunut viimeiseen 17 tuntiin lainkaan ja on perjantai! Mistäs muista asioista voisi tänään iloita? Ainakin siitä, että pääsen kotiin, ja että sunnuntaina on seuraavat kisat! Mutta ennen niitä pitäisi varmaan käsitellä viimekertaiset kisat, vai mitä?

Kimmon kisoista en hirveästi ala selostamaan, näette itse videoista miten meillä meni.

100cm oli siis A.2.0-arvostelulla, joten lähdin hakemaan perusreipasta menoa, vähän aikaratsastustyyliä, mutta ei niin riskillä. Tein pari virhettä itse, eli tuuppasin juurikin noille pystyille jotka putosivat.. Mutta olen ylpeä siitä, että annoin mennä vaan, kun nyt treeneissä on välillä hirttänyt käsijarru kiinni ja pahasti. Sanoinkin ennen verkkaan lähtöä Ullalle, että nyt lähdetään nauttimaan, kun pitkästä aikaa päästään kisoihin! Ja sen tein, nautin koko päivästä täysin rinnoin, sillä rakastan kisaamista!

110cm tuli tuo yksi ainut tuuppausvirhe, mutta muuten rata oli hyvää tekemistä; näin paikat, laukka toimi ja muutenkin homma tuntui pelittävän todella kivasti ekoiksi kisoiksi tälle kaudelle. Olin todella tyytyväinen Palloon ja itseeni, sillä nyt en anna käsijarrun tulla takaisin, jostain löydän sen aikaisemman rohkeuden takaisin!
110cm
(c) Mona
Tää hyppy lähti ihan friikisti, ja kuulinkin kuinka ratahenkilökunta henkäisi ja kovaa.. :D
100cm
(c) Mona

100cm
(c) Mona

Sunnuntaina lähdetäänkin sitten PKUR:in kisoihin kahdella hepalla, eli Lassella ja Pallolla. Pitäkäähän peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!