torstai 24. tammikuuta 2013

Video

Tosiaan tässäpä tämä video nyt sitten on. Eli kuvaajana toimii pikkusiskoni, ja koska en saanut editoitua siitä sellaista, kun olisin halunnut, niin peruutin koko homman ja ihan vain yhdistin klipit. Eli tämä on nyt täysin alkuperäistä ja käsittelemätöntä materiaalia noin 10 min ajalta, luultavimmiten kukaan ei jaksa katsoa sitä loppuun asti skippaamatta alun verkkailuita, mutta tehkää miten parhaalta tuntuu :) Nauttikaa meidän tyhmistä kommenteista ja mun parhaan pikkusisko-valmentajan kommenteista...


Tauti alkaa olla onneksi pikkuhiljaa poissa, enää on jäljellä pää täynnä räkää ja nenä kuin vuotava vesiletku. Ehkä mä tarkenen valmennukset viikonloppuna. Mutta ärsyttää, kun ei ole saanut käydä urheilemassa ollenkaan... Kävelen yleensä viikolla yht. n. 3h erilaisten lenkkien muodossa, tällä viikolla olen kävellyt vain sängyn ja keittiön väliä. Ja tänään lähdenkin sitten käymään pienellä tunnustelukävelyllä kaupassa ja takaisin ostamassa, mitäs muutakaan, kuin karkkia ketutukseen :D

Muistakaahan käydä vastaamassa tuohon sivupalkissa olevaan kyselyyn, teen sen perusteella erikoispostauksen!
P.S. Ostetaan fleeceloimi kokoa 165-175 pelkällä eturemmeillä ja häntäremmillä eli ilman mahavöitä. Tarjoukset kuvan kera sähkäriin annaroosa.saarti@gmail.com. Tarve on nopsaan saada loimi, joten viestiä saa levittää!

4 kommenttia:

 1. Onpas hän korkea ! Luin blogin esittelysivut ja parisen postausta, tykästyin kyllä ja pystyn hyvin samaistumaan teksteihin. Hyvännäköistä menoa ja mielenkiinnolla jään seurailemaan teidän menoanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tervetuloa mukaan! Pallo on 177cm korkea, eipähän jää minulle pieneksi ;)

   Poista
 2. Aika järkyttävää toi meno mut hyvä tasapaino sulla kyllä on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milläköhän tavalla järkyttävää? Pompin siellä kyllä, mutta tervetuloa kokeilemaan, ei ole ihan helpoin ravi istua!

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!