torstai 11. lokakuuta 2012

Pitkä kisapäivä tiedossa

Lauantaina on ne MaRsin seuraestekisat, ja siellä hyppään sen 100cm ja 110cm. Mutta kisoihin mennään jo 9 aikoihin, kun lupasin kyytiini ottaa kaks 80cm luokassa hyppäävää hevosta.

Luokat menevät vielä niin hassusti, että ensimmäisenä on 60, sitten 80, 70, 90, 100, 110, tuomaroinnin takia... Jos olisi mennyt korkeusjärjestyksessä olisi ollut meille parempi, mutta sille ei voi nyt mitään.

Ollaan siellä koko päivä, ja toivotaan että Pallo jaksaa laukata molemmissa luokissa.. Voinpahan kerrankin katsella rauhassa muita suorituksia, ja autella kaikenlaisessa. Esim. parille ihmiselle olen lupautunut hevosia pitelemään ja sitten radallekin toimihenkilöksi, jos tarvetta on.

Siitä postausta sitten lauantai-iltana tai ehken sunnuntaina energiatasoista riippuen :)

1 kommentti:

  1. Voitko tehä sivun/postauksen, johon lisäät parhaat kuvat teistä? Haluaisin nimittäin tehä sulle bannerin, jos vaan käy. :) Oon ennenki niitä tehny muille, tästä löytyy pari esimerkkiä: http://koirat-hevoset.blogspot.fi/p/tarvetta-bannerille.html
    Tuossa ei nyt ole yhtään läpinäkyvää, mutta sellaisenkin voin toki toteuttaa. :)

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!