keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lähetyksia ja tilauksia

Hellurei,

osallistuin Dog Force One ry:n keräykseen, jossa Espanjan hylätyille aaseille ja hevosille kerättiin tavaroita.
Eilen lähti meiltä paketti matkaan (sovittiin Sofinen kanssa, että tällä viikolla lähetän, kun huomasin keräyksen vasta 26.9.) joka sisälti 3 loimea, 4 huopaa, harjallisen kaviokoukun, 3 harjaa, kärpäshapsun ja korvahupun. Itselleni tavarat olivat turhia, joten ne oli sama laittaa menemän paikkaan missä niitä tarvitaan :)
Eilen tein sitten tilauksen Horzelle, johon tilasin ensinnäkin arvonnan palkinnot, sitten Pallolle kouluvyön (edellinen vetelee viimeisiään ja on liian pitkä), sappaanvarrenojentajat (testaan nämäkin, kun ei omat viritykset enää toimi) ja alennuksesta talvitoppakengät. Kengät otin sillä varauksella, että ne olivat halvat (12,4€ oisko ollu) ja tarvitsen talvitoppakengät, saappaat minulla on jo talven varalle. Jos ne eivät sovi/ole hyvät jalkaan, niin ei se haittaa, ainahan ne voi palauttaa.

Tämä nyt oli tällainen täysin turha päivitys, mutta ei ollut parempaakaan tekemistä.. Sunnuntaina on Onesin kisat, niin seuraava päivitys sitten ehkä sunnuntaina, jos ei nyt ihmeellisiä tapahdu tässä välillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!