tiistai 23. lokakuuta 2012

Lyhykäinen postaus

Hellurei, 

ajattelin nopsaan postailla pientä tilannepäivitystä. Tänään Kitta kävi siis ratsastamassa Pallon, ja oli kuulemma ollut erittäin mukavan tuntuinen. Laukka-käynti-siirtymät alkavat paranemaan, tänään oli kuulemma tullut jo hyviä siirtymiä. Pehmeys ja tasaisuus alkavat kuulemma olemaan "oikein päin" hevosen mielessä, nyt keskitytään vielä vinouden korjaamiseen.

Itse olen tämän päivän sairastellut kämpällä. Eli napsinut C-vitamiinia, juonut teetä (ja limppaa :D), sekä syönyt makkarakeittoa, jonka tein nopsaan. Tarkoitus oli myös lukea tuleviin tentteihin, mutta ei se inspannut lainkaan. Jos sitä nyt ryhdistyis, kohtahan nuo tentit jo on..

Loppuun vielä aivan ihana kappale + video. Videon temppu(j)a alan harjoittelemaan Pallon kanssa, yritän joskus kuvailla sitä.

We Are One on tuttu kappale leijonakuningas-elokuvien ystäville. Minusta tämä kappale on aivan ihana, ja video todella suloinen. Paras kohta on Kiaran laulama pätkä: 


"If there's so much I must be,  Can I still just be me,
The way I am?

Can I trust in
my own heart,
Or am I just one part, Of some big plan?"


Suomennettuna
Jos niin paljon vaaditaan Olla saanko milloinkaan Mä minä vaan Näinkö seuraan tuntojain Osa oonko mä vainNyt maailmaa
Kaikki voivat itsekseen miettiä sanojen merkitystä :)    Sitten se toinen video : lastaus. Tuota aletaan harjoittelemaan, eli siis luottamusta ja johtajuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!