perjantai 10. helmikuuta 2012

Ärsytyksen multihuipentuma

Jymy-postaus?
(c) Minä
Perjantai-iltaa vaan kaikille!

Ei tullut ehdotuksia erikoispostaukseen, joten kelpaisiko Jymystä tehty postaus? Teen sen sitten ensi viikolla, sisältöä en vielä paljasta sen enempää.


Tämä viikko alkoi sika hyvin, nimittäin ajokortin saamisella. Maanantaina klo 10.30 sai virallisesti ajoluvan, ja olenkin ahkerasti harjoitellut ajamista viikon aikana. Suoritin siis B-kortin (henkilöauto), ja nyt olen suorittamassa C-korttia (kuorma-auto), jotta pääsen sitten itsekin ajamaan tuota heppa-autoa.


Viikon päättäminen ei menny ihan yhtä hyvin; tänään oli kevään ylioppilaskokeista ensimmäinen, äidinkielen tekstitaidon koe. Itselläni koe ei mennyt lainkaan niin hyvin kuin toivon, joten fiilis on matalalla. Tavoitehan itselläni oli E (vastaa 9) äidinkielestä, mutta mahdollisuudet siihen ovat nyt menneet... No eikun pää pystyyn ja kohti uusia vastoinkäymisiä!


Pallon kanssa on sujunut tämä viikko hyvin, nyt kun ollaan taas päästy työskentelmään. Keskiviikkona menin ilman satulaa esteitä, ja kaverini Karo tuli ystävällisesti kuvamaan. Hyppäsin siis ensimmäistä kertaa ilman satulaa Pallolla, ja oli kyllä kivaa! Aluksi jännitti, että pysynkö kyydissä, mutta nopeasti huomasin, ettei ollut mitään ongelmia tasapainon suhteen. Menin ihan vain yksittäistä estettä, ensin ristikkona ja sitten pystynä (50cm/lopuksi 80cm). Laitan siitä tähän muutamia kuvia.

                                     KAIKKI KUVAT ALLA (c) KAROLIINA SAVOLAINEN!

50cm80cmHuomenna onkin sitten vauhdikas ja täynnä tekemistä oleva päivä. Aamulla menemme hyppäämään maneesille, päivällä olisi ohjelmassa treenata enkun YO-kuunteluun, tehdä paperitöitä ja järjestellä yksi kuvakansio. Illalla sitten ohjelmassa on Sami Hedbergin keikka, ja toivonkin sen olevan yhtä laadukas kuin olen nähnyt Samin sketsien oleva Youtubessa. Sunnuntaina kokeilemmekin sitten pitkästä aikaa hiihtoratsastusta ja, jos vain saan, otan kuvia siitä. Nyt toivotan mukavaa illan jatkoa kaikille, ja syvennyn uuden bannerin ja ulkoasun tekoon.

                                                      Ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. Hui, pysynköhän pystyssä : D määki yritän sit ottaa kuvia ;)

    VastaaPoista
  2. JEEE, Jymy postaus!! Kannatetaan ;D Meinasin ite tilata meille kans hiihtoratsastusvaljaat nii päästään kokeilemaan, Jymyllä on vissii menty? :D

    VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!