maanantai 13. helmikuuta 2017

Perjantaikivaa

Viime pe hypeltiin Veeran kanssa esteitä, ja Arskan kanssa menin ihan perusasioita; voltit käynnissä, pysähtyminen ja ravipätkät.
Kuvakaappaus kännykästä, näkynee tästä edes jotain 👀

Arskan kanssa meneminen helpottuu kerta kerralta, ainoat miinukset ovat, että pysähdyksissä ei aina malta seistä kunnolla ja Arska on taipuisa kuin rautakanki... No tällä viikolla Arska pääseekin taas hierojan käsittelyyn ja porkkanajumppatreenit jatkuvat edelleen 😁 Ravi Arskalla on sellaista hidasta, mutta nyt meni jo paljon paremmin kuin viimeksi, kun nyt etupää on kasvanut takapään kiinni, jolloin liikkuminen on tasapainoisempaa. Ehkä siitä vielä ratsu joku päivä tulee 💖


Veeran kanssa otettiin alkuun jumppasarjaa ja loppuun testattiin vähän Veeran rohkeutta ja hyppykykyä A-esteellä (kenttäeste) ja metrin pystyllä. Ja aa että (Murosen Karia lainatakseni) oli mukavaa ja helppoa ja kivaa 💝 Veeran ainoat miinukset tällä hetkellä ovat laukan voimattomuus (ei ihme puolen vuoden seisomisen jälkeen), vinous (tästä syystä Veerakin pääsee hierontaan) ja pieni koko (mutta sydämen rohkeus korvaa tätä, eikä nyt tuntunut enää edes niin pieneltä, jaiks!). Veerasta tulee vielä tosi hyvä peli, en malta odottaa että päästään kisakentille Veerankin kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!