torstai 2. kesäkuuta 2016

Kesähelteet

Huuh, hirveän nopeasti mennyt aika, nyt jo kesäkuu menossa, eli kohta on talvi! No ei nyt vaineskaan, nautitaan kesästä, ötököistä ja kuumuudesta, kun vielä niistä voi valittaa, kohta alkaa kurakelit ja pakkaset.

Kauhea kiire on ollut koulu- ja kotihommien parissa, niin tännekin kirjoittaminen on jäänyt.. Koulu on vihdoin ohi, näytöt suoritettu erittäin hyvin arvosanoin ja todistus tulee käteen 16.6., jee! Kaksi vuotta rutistusta takana, ja eläintenhoitajan tutkinto taskussa. Nyt ei tarvitse kuin miettiä, mitäs sitten :D

Salla ja Pallo kävivät kisoissa pari viikkoa sitten. Verryttelyssä eräs ratsukko ajoi suoraan verryttelyhypyn jälkeen Pallon kylkeen ja Salla putosi. Radalla saman esteen kohdalla Pallo näytti säikähtävän jotain (liekkö takana ollut valmistautuva ratsukko liikahtanut ja Pallo pelästynyt, että sieltä taas tulee joku kylkeen) jolloin Salla valitettavasti putosi todella pahannäköisesti suoraan pää edellä. Onneksi saman tien yritti nousta ylös ja päästi valituksen, jotta näkyi että hengissä on. Itse olin onneksi ihan parin metrin päässä nurkassa ja pääsin nopeasti painamaan Sallan takaisin maahan ja avaamaan turvaliiviä hengityksen helpottamiseksi. Kisajärjestäjä halusi varalta kutsua ambulanssin paikalle, ja Salla pääsikin sitten ihan kunnon tarkastukseen sairaalaan. Mitään ei onneksi tullut, ja sairaalassa Salla harmittelikin kun ei päässyt ratsastamaan 80cm luokkaan.

Ja voin sanoa, että harmitti Sallan puolesta. Salla ratsasti ihan superhyvin! Aivan erilaisella asenteella kuin viimeksi ja hyvin tarkasti jokaiselle esteelle. Olisi suonut Sallalle onnistuneen kisapäivän ja radat, mutta tästä ei auta kuin treenata lisää ja sitten seuraaviin kun aikataulut antavat periksi.

31.5.16
Arskan kanssa ollaan edetty, nyt ensimmäistä kertaa ollut liinassa satula selässä eikä pieni mies välittänyt siitä lainkaan! Olen kyllä hyvin ylpeä tuosta, kuinka järkeväksi se aina välillä osottautuu omien pentujuttujensa keskellä :D Teki mieli mennä suoraan istumaan kyytiin, kun niin nätisti oli satulan kanssa, mutta ehkä odotamme sitä vielä hetken.

<3
2.6.16
Arska on myös todella hienosti ollut laitumella muiden kanssa, ja sen alkurallit olivat kyllä niin huvittavan näköisiä, kun pääsi ensimmäistä kertaa piiiiiitkälle suoralle rallittelemaan :D




Hepat ovat kyllä olleet onnellisia laitumella, onhan se niille luonnollista ja mukavaa vaihtelua loppuvuoden tarha-talli -elämään. Tänään otin muutamia kuvia samalla kun kävin vesiastioita täyttämässä, ja Pallolle iski oikein hellyyshetki <3 Sen oli pakko päästä syliin ja vain häntä olisi saanut kuvata ei muita lainkaan :D Otettiin muutama helfiekin, ja alle yksi kesäterveiseksi lukijoille :) Mukavaa kesää kaikille!


Kesäterkkuja meiltä kaikilta!



R.I.P.
Pupu Tupuna
2015-2016
Parhaimmat lähtevät aina ensimmäisinä <3

1 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!