perjantai 15. tammikuuta 2016

Kovat pakkaset nuo talven kirous


Eläinkeko sylissä lämmittää iltaisin <3
Jep... Jossain vaiheessa  iskee se epätoivo, etteivät nämä pakkaset lopu ikinä. Tässä kovien pakkasjaksojen välissä taisi olla 3 vai jopa 4 päivää kun pystyi hevosilla tekemäänkin jotain, ja nyt -32,2*C ja kiristyy... Päivälläkin -25*C, ja noh, hevosihmiset ymmärtävät mitä se tarkoittaa hevosten kanssa. Pakollinen lepoloma, ellei satu olemaan eristettyä maneesia lähistöllä, jonne tarkenisi mennä treenaamaan.

Pallo lähtee tuollaisella noin -25*C pakkasella vielä talutuslenkille mielellään (työmyyrä kun on), mutta Prinsessa totesi -22 asteen pakkasilla jo, että hänen nenänsä jäätyy liikaa ja esitti selvän mielipiteensä kävelylenkeistä. Silti tarhassa on vedettävä omat rallit ja siellä se nenä ei jäädy, varmaankaan siksi kun sen voi työntää heinäpaaliin piiloon. :P Arska lähtee mielellään talutuslenkeille oli pakkanen mikä hyvänsä, mutta nuorta ei kehtaa liikaa rasittaa ja työiloa viedä hevoselta pois. 


Huomiselle on onneksi luvattu hieman lauhempaa keliä, jospas sitä tarkenisi sormet ja nenäkin mennä edes tunnin rauhallisen maastolenkin ja Arskan talutella kentällä hangessa, niin ei tulisi ihan liikaa noita vapaapäiviä. Ja kuhan pakkaset tarpeeksi lauhtuvat, kokeillaan Pallon kanssa pitkästä aikaa hiihtoratsastusta! Onneksi tuli lunta! Kuulemma hiihtoratsastuskisoihin pitäisi päästä hiihtäjänkin, jos vaan pystyssä pysyy ja hevosella pääsee :D

Eikun kerrospukeutumista ja lämpimiä varpaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!