lauantai 20. kesäkuuta 2015

Iisalmen kisat 6.6.

Jeps... Toissapäivänä ei mennyt kuin Strömsössä päivä; kolautettiin Pallon kanssa päät yhteen, tuloksena lievä aivotärähdys ja repeytynyt tärykalvo ja kuulo vasemmasta korvasta poissa, jippii :P Maanantaina lisätutkimuksiin, että onko kuuloluissa vaurioita, mutta toivotaan ettei olisi kuin tuo tärykalvon repeämä. Se paranee noin kuukaudessa, ja pitäisi kuulonkin palautua ihan ennalleen. Mutta eipäs maalailla piruja seinille sen enempää...

Ja sitten seuraavan kisapostauksen pariin!

6.6. oli vuorossa Koljonvirran kansalliset estekisat. Prinsessan kanssa mentiin 100cm avoin kaikille ja 110cm avoin nuorille (5&6vee) hevosille. 100cm:n  arvosteluna oli A.2.0 eli pelkkä perusrata ja 110cm A.1.0 eli perusradan nollat samanarvoisia.

100cm lähdin ratsastamaan jo vähän aikaa ja tekemään hieman pienempiä teitä. Itse mokasin kaksi kertaa radalla; seiskalle oikaisin kaarretta hieman liikaa enkä hakenut tarpeeksi tilaa Prinsessalle hypätä ja sarjalle toin liian vinosti, juuri ja juuri sain Prinsessan hyppäämään b-osan.. Hevoseen olin supertyytyväinen, toimi hirmu hyvin ja tuli kivasti takaisinkin vaikka "annoin vaan mennä". Jos puomit olisivat pysyneet paikoillaan, oltaisiin oltu jaetulla 2.sijalla, mutta nyt meni näin.


pakollinen hehkutuskuva <3 110cm lähdin hakemaan vain hyvää rataa. Esteet olivat jo kiitettävän kokoisia ja oksereillakin oli jo pituutta niinkuin kansallisessa luokassa kuuluukin jo olla. Jännitti lievästi ennen rataa, mutta kun pääsin radalle niin kaikki jännitys katosi. Tuntui että radalla olimme vain me, minä ja hevonen, ja että meillä on taianomainen yhteys. Ja homma pelitti. Siis jes! Ensimmäinen 0-rata tällä tasolla, ja tuloksena punavalkoinen rusetti :) Supertamma <3

Mentiin nyt toiset kisat tuolla sylinterinivelellä pitkästä aikaa, ja näköjään Prinsessa vaatii että sillä vaihdellaan kuolaimia. Ostinkin tuossa pari päivää sitten muutamia kuolaimia testailuun, katsellaan miltä ne vaikuttavat jahka saan ne kotiin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!