perjantai 22. elokuuta 2014

Ei mennyt kuin Strömsössä...

Siihen jäi ne Kiuruveden kisat, ja ehkä Savonlinnan ekat kisat. Pallo the Paviaani on taas loukkaantunut...... Alkaa pikkuhiljaa usko loppumaan, kun joka ikinen vuosi on jotain, ja nyt aloitetaan jo onnettomuuskierros alusta (jos joku ei tiedä, niin pää auki, lavan revähdys, naula kaviossa).

Pitäisiköhän Pallo viedä jollekin kallonkutistajalle, kun on aika itsetuhoiseksi osottautunut?

Onneksi tällä kertaa ei tarvinnut tikkailla, vaan hoidetaan Vetramilillä ja antibiooteilla. Eli yök, joudun taas pistelemään Palloon piikkejä.. Piikkikammoiselle todella kivaa :/ Onneksi Pallo ottaa piikit lunkisti vastaan, ettei tarvitse siitä enää ottaa lisää stressiä.

Viikkoon ei saa liikuttaa lainkaan, ainoastaan vapaasti saa tarhailla, ja sitten aloitetaan kevyesti liikutukset maastokävelyistä alkaen. Doping-varoaika on 7vrk, joten se loppuu 2-3 päivää, tulkinnasta riippuen, ennen Savonlinnan kisoja. 

Niihin meno on hilkulla, mutta jos Pallo ei ole kunnossa niin toivon mukaan meidän Prinsessa on. Prinsessakin on nimittäin sairaslomalla; sillä on kivenpainauma kaviossa ja arkoo sitä.. Hurraa... :P Onneksi viimeistään huomenna se saa pohjalliset, niin jospas se siitä alkaisi helpottaa. Ell. antoi ohjeeksi liikuttaa varovasti ja seuraillen pohjallisten laiton jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!