sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Vihdoin postausta

Hei vaan!

Kirjoitusinto on ollut totaalisen hukassa ja unet vähissä, joten postaukset ovat saaneet odottaa. Piuhaakaan en ole löytänyt, pitänee tilata uusi, ja kaikki materiaali on kännykässä... Nyt sitten pakotin itseni tähän koneen eteen, vielä ennen nukkumaanmenoa, jotta saatte postauksen.

Pallon kuntoutus on edennyt todella kivasti, lihaksia on alkanut tulla takaisin ja askellus on parantunut. Silti ollaan vielä kaaaukana hyvästä lihaksistosta ja kunnosta. Luultavasti lihaksien kasvattamiseen menee taas pari vuotta... Pläääh... Jatketaan edelleen suhteellisen rankalla liikutuksella; paljon liinatyöskentelyä, (ja nyt kun tuli hanget!!) hankimaastoilua ja esteillä pikkujumppaa. Toivon mukaan päästäisiin ensi kuussa käymään yhdet-kahdet kisat pikkukorkeuksilla/helpoilla luokilla, mutta katsellaan kunnon mukaan.

Viime viikko Pallolla oli rankempi, sillä oli vain yksi vapaa (vaikka ei pitäisi välillä niitäkään pitää, kun tuon pää sanoo riksrakspoks pimpelipom), joten tämä viikko on ollut selkeästi kevyempi, jopa pari vapaata ja yksi päivä omistettiin pelkästään lyhyelle kävelytystuokiolle. Huomenna palaillaan taas rankemman viikon ohjelmaan laukkamaastolla, jos keli sallii, kerran ainakin käydään maneesilla hyppelemässä, muuten mennään Helkyn antamia tehtäviä ja liinaillaan.

Käytiin tosiaan kokeilemassa millainen valmentaja Helkky on, ja pidin kovasti. Saatiin Pallon nykyiselle kunnolle hyviä tehtäviä, sain paljon apuja ongelmiin joita Helkylle kerroin sekä hyviä jumppausohjeita Pallolle. Helkky sanoi, että piiitkä matka on vielä lihaskuntoon edessä, nyt Pallo näyttää Helkyn sanoin "langanlaihalta, mutta lupaavalta". Tehtiin hyvin perustehtäviä, mutta silti Pallolle erittäin tehokkaita ja itselle hyviä oivalluksia antavia.

Laitan videota valkasta, kunhan saan ne muokattua. Materiaalia on yli puolelta tunnilta, joten en meinaa kokonaan tänne laittaa, ymmärrettävistä syistä :)

Joku päivä pitää panostaa pelkästään Helkyn antamaan treeniin, ja joinain päivinä pitää ottaa pieniä pätkiä näistä treeneistä. Eli siirtymiset pelkällä istunnalla ja ylivenytys jumppaus Pallon kankeisiin kylkiin. Jos siitä vielä hevonen saataisiin :D

Olen myös varannut toisen Helkyn valkan tälle kuulle, toivon mukaan saadaan lisää hyviä neuvoja ja treenejä. Pidin Helkystä niin persoonana kuin valmentajana, ja ehdottomasti käyn niin usein kun aika ja rahat antavat myöten! Helkky antoi myös selkeitä ja helposti treenattavia kotiläksyjä, jotka ovat aina hyväksi. Suosittelen myös muille :)

Nyt pitää lähteä nukkumaan, olen tässä toissapäivän ollut valveilla 22.30-22.00 välisen ajan yhden tunnin torkuilla, ja eilen herättiin ysin aikoihin. Joten ymmärtänette, että haluan nukkumaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!