perjantai 31. elokuuta 2012

Hyi hyi minua...

Olen ollut taas äärimmäisen laiska, enkä tänne ole vähään aikaan kirjoitellut. Anteeksi kauheasti!

Huomenna on jälleen hevosenvaihtopäivä, nimittäin takaisin päin; Salla lähtee kotiinsa ja Pallo tulee takaisin kotiin. Ja täytyy sanoa, että erittäin mukava kuukausi on ollut. Se on sisältänyt jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain erilaista. Työn, ratsastuksen ja vapaa-ajan keskinäiset suhteet ovat menneet aivan sekaisin, kuten vuorokausirytmikin :P

Tässä vielä Sallan viimeisimpien päivien liikutuspäiväkirja: 

To 23.8. 
Maastolenkki. 

Pe 24.8. 
Liinajuoksutus.

La 25.8.
Irtohypytys. Korkeimmillaan 80cm.
(video alla)Su 26.8.
Liinajuoksutus.

Ma 27.8.
Laukkamaasto. Päätin käydä ylimääräiset virrat laukkailemassa pois.

Ti 28.8. 
Koulutreeni. Salla hieman possuili tänään, eikä olisi jaksanut taivutella itseään kunnolla. Loppuun parani, kun malttoi työskennellä.

Ke 29.8. 
Maasto. Löydettiin kaatunut puu, jonka yli hypeltiin muutamia kertoja. Aivan uskomattoman hyvä hyppytyyli irtohypytyksen jälkeen.

To 30.8.
Koulutreeni. Kertailtiin opittuja asioita. Välillä aivan super, välillä ei olisi jaksanut keskittyä. Loppuun otin muutaman hypyn pystylle (n. 4/suunta), jonka alla "mörkö". Oli aivan super :)

Pe 31.8. 
Maastolenkki aamuseltaan. Käydään viimeisen kerran heittämässä hyvän mielen maastolenkki ennen kotiin lähtöä.


                                                                                                     

Sitten hiukkasen Pallosta. 27.8. oli Vuokon pitämä kouluvalkka, jossa tarkoituksena oli harjoitella B:3-rataa. Alkuverkan ratsastin itsenäisesti, ja aina välillä Vuokko kommentoi esim. Pallon pyöreyttä tai antoi vinkkejä, mitä kannattaa verkata ja minkä verran.
 Sitten harjoiteltiin rataa. Ensimmäinen kerta meni ihan haeskellessa, että mitenköhän liikkeet sijoittuvat kohdilleen ja mitä tehdään milloinkin. Toiselle kerralle parani (ainakin vähän). Itse en vain saanut istuttua kunnolla alas, minkä takia Pallokaan ei pystynyt rentoutumaan täysin. Treenaillaan, treenaillaan. 

Videota valkasta:On kyllä mukava huomata se ero, mikä Pallossa on jo nyt. Se on tämän kuukauden aikana kehittynyt erittäin kivasti, ja toivon mukaan kehityssuunta pysyy nousevana. Ainakin panostan siihen nyt paljon. Eräs kouluratsastaja-kaverini alkaa ratsastamaa Palloa 1-2 krt/vko, kun itse opiskelen Joensuussa. Lisäksi on tarkoituksena käydä Vuokon kouluvalkoissa 2-3 krt/kk, jos vain aikaa ja rahaa on.

Teen teille vielä koostevideon Pallon kehityksestä. Otin videoita ekana päivänä kun Vuokko menee, ja kuvaan tänään kun Vuokko menee Pallolla vikaa kertaa tässä kuussa. Sen julkaisu sitten aikanaan kun saan valmiiksi :)

Mutta nyt painun pehkuihin, jotta kerkeän huomenna tekemään kaikki asiat aikanaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!