maanantai 25. huhtikuuta 2016

Edistymistä

Jihhuu!

Tamman jalka on jo parempi ja nyt sille on sopiva koulusatula (ainakin hetkeksi :P). Koulusatula on siis malliltaan Pfiff Lovell ja leveydeltään 3, hui! Kauhian leveä tuo tamma vaikka ei siltä näytä... Nyt kun koulusatula sopii, niin pitää silmäkovana seurata pysyykö estesatula vielä käytössä, kun tamma alkaa lihaksia kehitämään.. Toivottavasti vielä ainakin vuoden tai pari tai vaikka enemmän.. Ainoa mikä siinä estesatulassa on inhottavaa, niin siinä on karmean kova penkki :/

Arskan kanssa ollaan edistytty liinajuoksutuksessa kivasti, suitsien kanssa juokseminen on jo helpon oloista ja seuraavaksi päästäänkin lisäämään kyytiin satula! Jarkko sattui kivasti paikalle ottamaan pienen videonpätkän, niin saatte tekin nähdä Ari-Matin juoksemista :)Vielä se on takapäästä hyvin voimaton syksyn leikkauksen jäljiltä, ja sen takia nuo takajalat on välillä hyvin hauskannäköiset. Mutta yllättävän hienot liikkeet sillä jo nyt on vaikka se tuntuu päivittäin kasvavan kokoa ja menettävänsä sitä myötä raajojensa hallinnan :D Jospas se sitten 7-vuotiaana olisi suurinpiirtein oikeassa koossaan..

Katsotaan saadaanko ensimmäisestä satulakerrasta myös videota, toivottavasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!