perjantai 23. lokakuuta 2015

Uusia perheenjäseniä

Hali 3 vko
(c) Jaana Pitkänen

Meidän perhe on kasvanut hurjaa vauhtia :D Pitkään olen haaveillut Pusulle kaveria, sillä se on ollut aina paljon iloisempi kun meillä on ollut mm. vanhempien koira hoidossa. Ja nyt siihen tarjoutui tilaisuus, ja tänään meille muuttaakin Hali-mäyräkoira. Hali on ruskea keltaisilla merkeillä, 8 viikkoa ikää ja täysikasvuisena normaalikokoinen. Mie en meinaa pöksyissäni pysyä kun tämä ihastus on tulossa <3 Halista tulee varmasti tännekin kuulumisia :)

Eka päivä omassa kodissa
(c) mie

Kesällä allekirjoitettiin kauppakirja 2-vuotiaasta toriorista, Arskasta, ja  9.10. pieni suuri mies saapui kotiin. Arska on toivonmukaan miun tulevaisuuden toivo kenttä-/estehevosena, sillä on suhteellisen rohkea ja järkevä luonne, mutta hieman omaa emänsä prinsessamaisia ominaisuuksia.. Joten katsotaan mitä tästä miehestä tulee.

Alemmasta kuvasta nkyy hieman paremmin tuota Arskan kokoa, se on tällä hetkellä n. 170cm ja kuvissa katseltiin että kasvurajat ovat vielä niin auki, että ainakin 180cm korkea pitäisi tulla... Nyt vuodessa tämä pieni mies on kasvanut pikkasen alle puolimetriä, joten voitte kuvitella kuinka se on honkkelokonkkelo ja jalat menee välillä minne sattuu. Mutta hiljaa hyvä tulee, ja tämän kanssa ei kiirettä pidetä koulutuksessa ettei kasvu häiriinny millään tavalla.
Kesällä
(c) Äiti
Tästäkin pienestä miehestä tullaan blogissa kuulemaan lisää, ja pitäisikö sitä jälleen pitää nimi-/bannerikilpailua blogille uuden tähden myötä? Heittäkäähän kommenttia mitä mieltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!