sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vuokon työmaa

Vuokko oli tämän viikonlopun urakoimassa Joensuussa, ja tälläkin hetkellä urakoi toisella tallilla. Alkuun oltiin sovittu, että Vuokko menisi ensimmäisenä päivänä ja mie sitten toisena, mutta voi justus että tuo tamma oli ihan täysi sika eilen... Esitti Vuokolle koko repertuaarinsa "kuinka olla laama" ja temppuja joita teki silloin ihan alussa kun tuli. Todettiin Vuokon kanssa, että muutama asia varmasti vaikutti asiaan:

1. Prinsessalla on nyt yks miun kaveri käynyt ratsastamassa, jotta se tottuisi muihinkin ratsastajiin ja oppisi rentoutumaan muiden alla.
2. Oli iltaruokien aika jo.
3. Oli pimeää ja tuulista.
4. Prinsessaa ei vaan kiinnostanut työnteko siihen aikaan.

Oli kyllä katsoessa sellainen olo, että saipas taas olla ylpeä tuosta elikosta... Se oli alkuviikosta vielä, kun itse menin, mahtava ratsastaa ja tosi kivan tuntuinen. Ja nyt... Noh... Joutui Vuokko töihin...

Tuumailtiinkin Vuokon kanssa eilen illalla, että jospas Vuokko vielä tänään tekisi selästä käsin töitä, ettei jäisi eilisen työmaa hyödyntämättä. Tänään Prinsessa olikin jo paljon parempi, se oli eilisestä väsynyt ja Vuokko joutuikin ihan tosissaan ratsastamaan sitä eteenpäin, mutta  Prinsessa kulki hetkittäin erittäin hienosti ja lopussa sillä oli aivan mahtava muoto ja ilmava askel. Laukkakin näytti todella hienolta ja Vuokko totesikin sen saaneen reilusti voimaa lisää viime kerrasta. Jee :) Mukava oli lopettaa tuollaiseen mageaan pätkään ja tuli taas itselle uskoa, että jospas siitä vielä jotain tulee :D

Tästä onkin hyvä jatkaa nyt eteenpäin ja työstetään nyt vastaavasti oikeaa puolta vähän enemmän, kun vasen on nyt korjaantunut :) Eli aletaan työstämään sitä suoruutta ihan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!