keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Harjoituskisoista tekstiä

Kotona sairaspäivää viettäessä kerkeää vihdoin tekemään rästikirjanpitohommia + päivittämään blogia... Joten nyt vihdoin tekstiä + videoita reilu kuukausi sitten olleista harjoitusestekisoista.

Oltiin harjoituskisoissa kolmen hevosen voimin; Survi (ristikko/Salla), Pallo (50-60/Salla, 70/mie) ja Prinsessa (90&100). Aamulla lähdettiin Survin ja Pallon kanssa ensin, sillä Pallon vikan radan ja Prinsessan ekan radan välissä oli reilu parin tunnin odotus, jolloin kerkesin hyvin käydä kotona vaihtamassa kyytiläisiä.

Sallan radoista en hirveämmin tänne kirjoita, mutta sai kyllä pikkusiskosta olla todella ylpeä. Hienosti ratsasti kaksi tasapainoista 0/0-rataa ja ratsasti juuri niinkuin sovittiin.

Pallon kanssa oli ihan mahtavaa <3 Kyllä tuli ikävä isoille radoille tuon jätkän kanssa.... Siellä radalla oli vaan niin tuttu ja turvallinen ja kodikas olo <3 Ja meillä oli niiiiiiiin kivaa <3 Mie vaan nauroin koko radan ajan, kun oli niin hauskaa <3 Ja hupsis sieltä tuli voitto kotiin, harmitti vaan, kun jouduin lähtemään hevosia vaihtamaan, niin ei keretty palkintojenjakoon riemuitsemaan lisää. Saatiin palkinnoksi 25€:n lahjakortti Deli China-ravintolaan, joka käytiinkin sitten käyttämässä seuraavalla viikolla puolison kanssa :)

Prinsessan kanssa menin 90cm ja 100cm. Prinsessa oli lievästi innoissaan, ja totesinkin että sille ei vaan sovi kisat joissa radat ovat molemmissa luokissa samat... Tuo tamma on niin pirun fiksu, että se muistaa ulkoa minne ollaan sitten menossa ja alkaa säätämään omiaan, jolloin toinen rata menee päin prinkkalaa... Mutta yksi asia ärsytti suunnattomasti noiden meidän ratojen aikana. Odottavan ratsukon kuului ohjeiden mukaisesti odottaa jossakin nurkassa, jossa ei ole tiellä, niin tuo meidän jälkeen menevä mennä vilisti pitkin maneesia, jolloin Prinsessa otti siitä ylimääräisiä kierroksia, sillä se ei ole siihen tottunut. Joo toki, pitää hevosen tottua kaikkeen, mutta kyllä miun mielestä on kohteliasta että mennään ohjeiden mukaisesti ja annetaan kaikille suoritusrauha.

Kuitenkin olin Prinsessaan tyytyväinen, ja ainakin jatkossa emme mene samanlaisissa kisoissa kahta rataa, jos radat ovat samoja. Aina voi oppia uutta, ja tämä opittiin tällä kertaa :)


2 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyvältä radat näytti :) Missä nää kisat olit? :)

  http://laikunseikkailut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, nää oli Joensuussa Kantelesärkän maneesissa.

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!