perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kesälomailua

Hellurei ja hellät tunteet! Nyt ollaan oltu heppojen kanssa "kesälomalla" eli hölläilty vähän tahtia. Purolan kisojen peruunnuttua, ei meillä ole nyt kisoja joihin mennä ennen ensi kuuta. Joten päätin ihan oman sekä hevosten mielenterveyden vuoksi pitää hieman kesälomaa ratsastuksesta, mitä nyt silloin tällöin ollaan käyty kävelemässä tai irtojuoksuttamassa, ettei ihan liikaa virtaa kertyisi. 

laitumella löhöilyä

Viikonloppuna olisi tarkoitus palata pikkuhiljaa normaaliin liikutusrytmiin, ja Pallon kanssa lähinnä katsotaan joko se alkaa olla parantunut. Sillähän tuli jonkin sortin lapavaiva, epäillään että lihas olisi revähtänyt revittelyn seurauksena, joten se on saanut olla hyvin kevyesti koko kesän ajan. Toivottavasti se alkaisi paranemaan tai sitten pitää miettiä rankempia ratkaisuja :/

Yritän saada treeneistä hieman materiaalia, niin olisi tännekin puolelle esiteltävää :) Nyt jatketaan kesän viettoa, kun sitä vielä muutama viikko on jäljellä ennen koulun jatkumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!