torstai 9. heinäkuuta 2015

Kenttävalmennusta Arossa

Käytiin Prinsessan kanssa hyppäämässä maastoesteitä Salla Aarion silmien alla, ideana harjoitella Purolan harrasteluokkaa varten. Tänään kävikin ilmi, ettei Purolan kisoja voida pohjien kunnon takia pitää, plaah... Mutta silti meillä oli superkivaa maastoesteillä ja saatiin tehdä monenlaisia tehtäviä ja hypätä erilaisia estetyyppejä.

Tiistaina hypättiin enemmän tehtäviä ja pieniä radanpätkiä, keskiviikkona mentiin sitten rataa. Kokeilin Sallan ehdotuksesta Prinsessalle tällä kertaa hieman voimakkaampaa kuolainta, joten valitsin pessoan. Aluksi menin ohja isoimmassa renkaassa, mutta kokeiltiin sitä sitten alempaan   renkaaseen. Aika radikaalisti sai muuttaa omaa ratsastusta, ja jonkin aikaa menikin hakiessa oikeaa tuntumaa ja pidätystapaa. Pikkuhiljaa homma alkoi luistamaan, ja tuolla kuolaimella ei tarvitse pidättää kuin puristamalla nyrkki kiinni.

Muutamia kertoja jouduttiin tulemaan tehtäviä uusiksi juurikin tuon kontrollin etsimisen vuoksi, mutta olen hyvin tyytyväinen Prinsessan esiintymiseen kahtena päivänä, varsinkin kun maastoesteitä ei olla keretty tänä kesänä mennä kuin kerran aikaisemmin.

Keskiviikkona hypättiin siis rataa. Alkuun tultiin muutama verryttelyhyppy, tehtiin muutamia radan osia ja loppuun tultiin koko rata. Meille tuli radalla 3 mokaa; vankkureiden ohimeno (ei vaan kerennyt kääntää, kun tultiin liian kovaa), pöydän omituinen hyppy (kisoissa olisi ollut hyväksytty, mutta tultiin uusiksi koska treenattiin :) ) ja  Koffinin jälkeen olisi pitänyt mennä suoraan kapealle (kuskin muisti petti :P). Muuten Prinsessa oli tosi hyvä, se ei tuntunut väsyvän radalla paljoakaan, ainoastaan rauhoittuvan, kun tajusi että saa kyllä mennä :)

Koetin tiivistää videot mahdollisimman hyvin, niitä oli 18:ta minuutin edestä :P

Kiitos Sallalle treeneistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!