maanantai 22. kesäkuuta 2015

Joensuu 13.6.

Vielä viimeiset rästissä olevat kisapäivitykset, eli Joensuun 3-tason kisat. Mentiin täälläkin 100cm & 110cm. 100cm ei valitettavasti ole videolla, kun hoitohenkilöstä ei ollut paikalla ;)

(c) viiva.pic.fi
110cm

Huomasi, että paikalla oli ulkomaalainen ratamestari; radoissa oli tekemistä varsinkin nuoren, ei niin nopeasti takaisin tulevan, hevosen kanssa. Itse en pitänyt myöskään kentän jaosta; viimeksi verkkakenttä oli tuo ns. kenttäestepääty, mutta nyt aika iso osa oli lohkaistu tuolta metsäsivulta pois käytöstä. Viime kerran ratkaisu oli mielestäni parempi, sillä silloin isompi alue (ainakin ratsastuksellisesti tuntui siltä) jäi kisakentäksi ja silloisella verkkakentällä mahtui hyvin verkkaamaan. Nyt tuntui, että verkassa oli hyvin ahdasta ja pohja oli aika raskas sillä puolella. 


(c) viiva.pic.fi
100cm

Mutta eipä siinä mitään, hengissä selvittiin, mutta jälkipolville ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Molemmilta radoilta kaksi puomia, eli 8vp tuloksina. 100cm putosi ykkönen (tuo oranssi-musta pysty) kun itse olin liikaa ohjassa kiinni, eikä Prinsessa päässyt nousemaan edestä kunnolla, ja sarjan b-osa (pinkin sarjan), kun sinne tuli huono tie sisään.

110cm nuo pudotuset johtuivat siitä, kun en vain ottanut tarpeeksi rohkeasti kiinni väleissä. Ajatus oli liikaa sujuvasti eteen, kun olisi pitänyt ottaa rauhallisesti eteenpäin. Mutta kaikesta oppii ja ensi kerralla sitten taas paremmin :) Itse olin tuon 110cm radan jälkeen oikein tyytyväinen Prinsessaan, sen rohkeus ja estesilmä ovat kasvaneet ja parantuneet, mutta vielä se tarvitsee jonkin verran apua (nimenomaan siinä jarruttelussa :D) ratsastajalta. Ehkä siitä vielä hevonen tulee ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!