maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kisapäivittelyjä

No voi yhden kerran... Taas on tauko ollut aivan liian pitkä, mutta minkäs sille mahtaa kun asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen... Kolmet kisat tähän taukoiluun on mahtunut, ja koetan mahdollisimman pian saada kaikista kisoista postaukset ulos, pahoittelut tästä hiljaisuudesta!

Vähän aikaa sitten ostin kaverilta kasan huopia + fullneck fleecen Prinsessalle, nyt on ainakin huopia riittävästi :D Pari päivää meni koko kasan (uudet + vanhat) pesussa, mutta nyt on mukava treenata kun on puhtaita huopia kaappi täynnä :)

Eilen ostin Prinsessalle myös uusia kuolaimia. Kallion Hannu antoi vinkin, että Prinsessalle voisi olla hyvä ratsastaa mahdollisimman paljon erilaisilla kuolaimilla, ja myös Aarion Sallan kanssa mietittiin, että pitäisi löytää kuolain jossa olisi pikkasen nopeampi jarru, varsinkin maastareilla. Niinpä ostin pessoan, baucherin, kuparirollerin ja kuminivelen, katsellaan olisiko näistä jokin hyvä, toivottavasti!

Mutta sitten palataas kisoihin!


23.5.15
(c) Elisa Pitkänen


Toukokuun lopussa käytiin Jyväskylässä hyyyyyyvin pitkästä aikaa. Viimeksi olen Killerillä kisannut Jymyn kanssa vuonna nakki ja muussi, joten oli mukava päästä pitkästä aikaa sinnekin kisoihin. Ja täytyy sanoa, että hyvin toimi kaikki, radat olivat haastavia ja aikalailla tapissa esteet, mutta silti sujuvia ja mukavia ratsastaa raa'allakin (onkohan tuo oikein kirjoitettu...?) hevosella.

Mentiin molempina päivinä 100cm ja 110cm, kaikissa arvosteluna 367.1. Tulokset 0/4vp, 4vp, 12vp ja 4vp. Videoilta näette kuinka radat sujuivat, mutta itse olen tyytyväinen kaikkiin muihin paitsi sunnuntain metriin. Meillä meni silloin verkka täysin plörinäksi ja se heijastui heti radalle.. Ärsyttävää, mutta siedettävää, ja hyvä tilanne ottaa oppia. Oma ratsastus kasaantui vasta kolmelle viimeiselle esteelle siinä luokassa, vaikka olisi pitänyt olla alusta asti kasassa. Mutta 110cm luokkaan se korjaantui ja siellä tuli yksi aivopieru, jonka seurauksena puomi. Hyvin tyytyväisenä kuitenkin lähdin kotimatkalle; takana pitkä mutta opettavainen reissu. Kiitokset pikkusiskolle vielä kerran groomina toimimisesta!


23.5.15
(c) Elisa Pitkänen


Palaan pian seuraavien kuulumisten kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!