perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kiirettä pukkaa...

Huh huh... Tuntuu välillä ettei aika riitä muuhun kuin nukkumiseen, navettaan ja tallihommiin. Todellisuudessa se on aika näin, siksi mietinkin hevosten kohtaloa. Päädyin etsimään Pallolle vuokraajan, jotta pääsen keskittymään Prinsessaan eikä tarvitse potea huonoa omatuntoa, jos ei molempia kerkeä liikuttaa. Nyt tietää että Pallo tulee tiettyinä päivinä liikutettua ja silloin voi panostaa täysillä Prinsessaan (ja samalla saa pienen hengähdystauon kun jää hieman enemmän aikaa). Ja ainakin toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen, ja Pallokin tuntuu olevan vuokraajan kanssa tyytyväinen :) Win-win -tilanne siis :)

Silti aikaa ei paljoa ole blogille jäänyt, joten olen sitä joutunut uhraamaan. Toisaalta ei ole ollut nyt paljoa kirjoiteltavaa, sillä ollaan panostettu maastoiluun, irtojuoksutukseen ja rentoihin koulutreeneihin. Huomenna tallillemme saapuu ns. jumpparatsastusopettaja (liittyy jollain tavalla lännenratsastukseen), ja osallistun molemmilla hepoilla. En tiedä saanko materiaalia tunneista, mutta ainakin kirjoitettavaa :) Ja keskiviikkona saapuu Vuokko pistämään hepat ruotuun, eli siis ratsuttaa ne :D Toivottavasti sieltä saisin jotain materiaalia, ja toivotaan että kelit pysyisivät nyt hyvänä :)

Nyt palaan tietokoneen äärestä katsomaan TVOF-finaalia, toivottavasti Miia voittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!