torstai 21. toukokuuta 2015

Kisakuulumisten päivittelyä

(c) Miia Keinänen
Hei vaan!

Hieman on aikaa kerennyt vierähtämään, paljon olisi ollut kirjotettavaa mm. Hannun valkat, Vuokon ratsutukset, treenailut, mutta työt + koulu + talli ovat syöneet aikaa kiitettävästi.

10.5. oltiin perinteisissä äitienpäiväkisoissa Prinsessan kanssa, ja luokkina 100cm ja 110cm. 100cm verkassa Prinsessa tuntui hieman löysältä, toki itse ratsastin siltä tempoa alas Hannun ohjeiden mukaan. Mietittiin hevosenhoitajan kanssa, että olisiko Prinsessa jännittänyt matkaa, kun pitkästä aikaa ollaan pitkällä reissulla pelkästään yhdellä hepalla. Metristä tulikin kaksi pudotusta, jotka otan omaan piikkiini; tultiin liian kovaa ja liian pitkänä esteille. Metrissä tosin oli sellainen olo, ettei Prinsessa ota esteitä tosissaan tai kehtaa hypätä, se oli hypyissä selätön. Siksi olikin hyvä että 110cm verkassa se kerran kolautti pystylle, jonka jälkeen heräsi aamu-uniltaan ja alkoi hyppäämään.

(c) Miia Keinänen

(c) Miia Keinänen


110cm rata oli aivan super! Siis jee! Ensimmäinen 110cm ja yksi pudotus joka oli sekä miun että hepan yhteinen virhe; mie en saanut laukkaa vaihdettua ajoissa, mutta Prinsessa vaihtoi vikalla askeleella vielä laukan, jolloin ajauduttiin liian lähelle ja puomi putosi. Toka vikalle esteelle tuli hauska hyppy, kun annoin ponnistuksessa kevyesti raippaa ja Prinsessa hätkähti siitä :D Höpsö poni, toki raippaa sillä ei ole ennen käytettykään..

(c) Miia Keinänen
Omasta mielestäni parasta oli, etteivät esteet tuntuneet korkeilta vaan enneminkin pieniltä ja helpoilta. Olin suuuupertyytyväinen tammaan, ja tällä kaudella jatkossa hypätäänkin 100cm ja 110cm luokkia, jos ei ihmeitä tapahdu :) Kiitos Mialle kuvista ja Ninalle heppahoitajan/kameramiehen/kuuntelijan roolista <3

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää kuvissa! Videota ei vain näy, lukee ''tämä video on yksityinen'' :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin vaihtaa asetuksia, jospas nyt näkyisi :)

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!