maanantai 9. helmikuuta 2015

Elossa ollaan!

Hellurei ja hellät tunteet! (Tai jotain sinne päin...)

Kuten joku viisas on tokaissut "urheilija ei tervettä päivää näe", on ryhmärämäämme taas kohdannut epäreilu kohtalo. Prinsessan alkaessa toipua impparistaan, napsahti minulla töissä alaselkä, ja voi pojat että osaa olla kipeä.. Yritän jokseenkin selvitä nyt särkylääkkeiden avulla ja minimaalisella työmäärällä muutaman päivän ajan, jotta kipu alkaisi hellittää. Käyn siis vain navetassa, hepat juoksevat irtona, liinassa tai rauhallisia maastokävelyitä ja tallihommia teen vain sen verran kuin selkä kärsii. Kaikki muu ylimääräinen, bye bye! No okei, jonkin verran toimistohommia kokeilen tehdä, mutta muuten "nautin" vapaasta (kipuilu)ajasta. 


Voi tulisipa pian kesä ja kenttäesteet,
ja Pallon ihmeparantuminen...


Toivottavasti vaiva menisi mahd. pian ohi, sillä 21.2. olisi täällä harjoitusestekilpailut, minne olisi Prinsessan kanssa tarkoitus suunnata, ja treenaaminen voisi olla kova sana... Luokkia en vielä tiedä, 80cm&90cm olisi hyvinkin turvallinen vaihtoehto, sillä niissä ei ole vielä korkeutta Prinsessalle nimeksikään, kun taas 100cm tuo jo haastavuutta itse korkeudella. Toki tulevaisuutta ajatellen 100cm luokkia pitäisi alkaa jo menemään, varsinkin kun keväällä olisi tarkoitus korkata ensimmäinen 110cm. Ja harjoituskisoissahan se olisi hyvä tehdä, siellä radat ovat yleensä aluetasoa, siis anteeksi 2-tasoa, helpommat ja reilummat ratsukoita kohtaan. Joten mietitään, mietitään, ja katsotaan mitä keksitään :) Huvittaisi ottaa Pallo mukaan kyseisiin harjoituksiin ristikkoluokkaan, mutta se taidetaan jättää ihan ajatuksen tasolle, vaikka se olisi varmasti kaikista osapuolista mukavaa :D

Mutta siinäpä pikaiset kuulumiset, pysykäähän kanavalla, sillä huomenna paljastetaan THE VOITTAJA of NIMIKILPAILU!

4 kommenttia:

 1. milloin nimikisan tulokset julkaistaan? :) pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tekstissäkin lukee, huomenna (eli tänään).

   Kiitos!

   Poista
 2. Paranemista! Toivottavasti tän jälkeen koko porukkat pysyisitte hetkisen kunnossa!!:)

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!