tiistai 10. helmikuuta 2015

And the Oscar goes to....

No ei vaineskaan, ihan Oscar-patsaita ei tässä kisassa jaeta, mutta palkinto jaetaan kuitenkin!

Ensin täytyy sanoa, että kiitos hurjan hienoista nimiehdotuksista! Kolmesta parhaasta sijoituksesta käytiin tiukkaa keskustelua sillä kaikki olivat sopivia blogille, ja jokaista olisin voinut omassa mielessäni käyttää. Kuitenkin voittaja saatiin ratkaistua erinäisten tarkastelukulmien jälkeen.

Voittajan valinnan perusteet:
- Nimi on blogille oikein sopiva, se täyttää kilpailuehdot (viittaa molempiin hevosiin tasapuolisesti) ja siinä on oma sointinsa. Nimi on myös sopivan neutraali, siinä ei ole "liikaa" egoa tai pehmoilua. 

Ja voittaja on (rumpujen pärinää....)


Kisakentät kutsuvat: Chelsea ja Pallas III


Voittaja nimen keksi Sabina, otathan yhteyttä sähköpostitse ja kerrot haluatko palkinnon hevoselle vai ratsastajalle ja aiheeksi syksy/talvi vai kevät/kesä.

Kunniamaininnan saavat Laura Kisakenttien Kingeillä (suuri plussa oli tarina nimien takana!) sekä Ariana Pikkuprinsessalla ja Palloittelijalla!

Kiitos kaikille osallistujille, pysykäähän kuulolla, sillä pian on seuraavan kisan aika ja sen aihetta ei liene hankala arvata ;) 

1 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!