keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Epäonnisista epäonnisin...?

Hei vaan pitkästä aikaa! 

Viimeisimmän postauksen jälkeen on käynyt vaikka mitä, ja osa asioista on sellaisia mistä en tarkemmin tänne halua ruotia, joten teen tällaisen pikaisen pintapuolisen päivityksen.

Ja kaikkia varmaan kiinnostaa mitä blogin päätähdelle kuuluu. Pallo on jälleen sairaslomalla; tottakai nyt kun se alkoi olla taas aivan loistava... Se loukkasi itsensä tarhassa, ja joulukuussa selviää miltä Pallon tulevaisuus näyttää. Pallolla on muutama vaihtoehto tulevaisuudessa, riippuen täysin kuntoutumisesta:

1. täysin samaan käyttöön
2. kouluhevoseksi
3. pääosin kouluhevoseksi,  ehkä pieneen hyppelyyn
4. Tuomaksen opetusmestariksi, kevyempään käyttöön
5. puskaponiksi -> monttuun.
 


Eräs kesä..
(c) Minä

Melkein päivittäin nämä vaihtoehdot pyörivät mielessä, kun on karvakorvaa hoitamassa. Paras vaihtoehto olisi tietysti 1. Kakkonenkin käy paremmin kuin hyvin, sillä Pallolla on ihan riittävästi lahjoja ja liikettä koulupuolella miun käyttöön. 3-4 ovat myös hyviä vaihtoehtoja, sillä silloin ei tarvitsisi omasta, rakkaasta, onnettomuusalttiista pösilöstä luopua vielä. Mutta jos Pallon tulevaisuus on puskaponin roolissa, lähtee se vihreämmille niityille. Pallon pää ei kestä sellaista elämää, joten Pallon kannalta ratkaisu on silloin paras.

Mutta tähänkään ei saa ratkaisua tietää ennen joulukuuta, ja silloin saadaan tietää onko synkkä vai iloinen joulu tänä vuonna.

Täytyy myöntää, että onneksi on Prinsessa tuossa Pallon rinnalla. Toivotaan vaan parasta, ettei sille sattuisi tällaisia onnettomuuksia kuin Pallolle, ja että Pallo tervehtyisi kokonaan.

2 kommenttia:

  1. äh, kyllä sulla on sitten huono tuuri ! :((( kyllä harmittaa sun puolesta! hirmuisesti tsemppiä, pidän peukkuja että polle tulis entiselleen tai edes niin että olis käyttökunnossa ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Toivotaan parasta, pelätään pahinta..

      Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!